یادداشت سیاسی ----

خراب شدن جنتی شو بر سر مقام معظم

مهدی سامع

 

«سوال: نظر مبارک را در مورد چهارشنبه سوری بیان فرمایید.

جواب: چهارشنبه سوری هیچ مبنای شرعی ندارد و مناسب است از آن اجتناب شود.» (پاسخ خامنه ای به استفتاء درباره چهارشنبه سوری)

 

اگر هیچ سند و مدرکی دال بر منفور بودن خامنه ای و انزجار عمومی از اصل ولایت فقیه وجود نداشته باشد، همین سوال از ولی فقیه و پاسخ او در مورد چهارشنبه سوری و عمل مردم در پاسخ به مقام معظم کافی است تا ابعاد انزجار از استبداد دینی و شخص خامنه ای را درک کنیم. درود بیکران بر زنان و مردان ایران زمین و به ویژه بر جوانان کشور که در شب چهارشنبه سوری پاسخ جانانه به ولی فقیه دادند.

 

البته هم از نظر واقعیات عینی و رویدادهای روزمره و هم از نطر آن چه از زبان کارگزاران نظام بیان می شود، وجود این تنفر و انزجار انکارناپذیر است.

آن چه در روز جمعه 7 اسفند 1394 با عنوان انتخابات روی صحنه آورده شد نیز دلیل دیگری بر این امر است. نتیجه این انتخابات بنا بر آمار رژیم که همواره در این گونه موارد با چند برابر واقعی اعلام می شود، از دو جنبه قابل اهمیت است.

جنبه اول مربوط به مناسبات بین رژیم و کل حاکمیت است. از این جنبه خروجی انتخابات پیروزی جبهه تحریم به خصوص در شهرهای بزرگ بود.

نفر اول در حوزه انتخابیه تهران (كه شامل شهرهای تهران ، شمیرانات، ری، اسلام‌شهر و پردیس است)، از مجموع ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار واجد شرایط رأی توانسته 1 ملیون و 608 هزار و 926 رای یعنی 24 درصد صاحبان حق رای را به دست آورد. بر طبق آمار وزارت کشور بیش از 50 درصد مردم تهران نمایش انتخاباتی رژیم را تحریم کرده و نکته مهم این که اکثریت قاطع تحریم کنندگان از مناطق محروم تهران بودند.

در شهر اصفهان از جمعیت ۲ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۹۲۰ نفر، حدود ۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۶۳ نفر واجد شرایط رای دادن هستند که بنا به آمار وزارت کشور 671 هزار و 471 تن یعنی 38.5 درصد صاحبان حق رای به پای صندوق رفته اند و نفر اول راه یافته به مجلس توانسته 200 هزار و 690 رای کسب کند که این به معنی آن است که نفر اول راه یافته به مجلس که از باند ذوب شدگان در ولایت است، از آرای 11.5 درصد از صاحبان حق رای برخوردار است. گرچه با تکرار باید قید شود که حکومت در تمام نمایشات انتخاباتی تعداد شرکت کنندگان و آرای هریک از منتخبان را چند برابر می کند، اما همین آمار حکومتی نشان می دهد که اولاً 61.5 درصد مردم اصفهان نمایش انتخاباتی را تحریم کرده و فرد اول که به مجلس راه یافته فقط نماینده 11.5 درصد مردم این شهر است.

در شهر شیراز که یک میلیون و 248 هزار و 414 تن واجد شرایط رای دادن هستند، 568 هزار و 389 تن رای داده و نفر اول راه یافته به مجلس 197 هزار و 471 رای یعنی

15.8 درصد صاحبان حق رای و 34.7 درصد از کل رای دهندگان را کسب کرده است. بر اساس همین آمار 55 درصد مردم شیراز انتخابات را تحریم کردند.

 

جنبه دوم مناسبات بین باندهای درونی رژیم است. در این مورد با وجود قلع و قمع کاندیداها از جانب شورای نگهبان به سود باند خامنه ای و به زیان رقبا، خروجی انتخابات به طور کامل به زیان خامنه ای رقم خورد.

 یک روز قبل از انجام انتخابات خامنه ای فهرست کاری خود را برای روز انتخابات منتشر كرد. او چندین تکلیف را برای خود و در حقیقت برای مردم تعیین کرد. دو مورد از این دستور العمل چنین است: «- از تمام حق خود برای رای دادن استفاده كنم و تمام برگه را پر كنم.

- برخی از نامزدها را نمی شناسم، پس به فهرست پیشنهاد شده از طرف افراد مومن و انقلابی اعتماد كنم.» بنابرین ولی فقیه و مریدان او تمام برگه های رای را پُر کرده و به لیستی که «افراد مومن و انقلابی» [بخوانید لیست موسوم به اصول گرایان] پیشنهاد کرده اند رای داده اند و نتیجه برای خامنه ای و طرفداران ذوب در ولایت شکست سنگین بود. در تهران هیچ یک از کاندیداهای لیست مورد نظر خامنه ای نتوانست به مجلس ارتجاع راه پیدا کند و سوگلیهایی همچون شیخ محمد یزدی و مصیاح یزدی از جلوس بر کرسی مجلس خبرگان محروم شدند و آخوند احمد جنتی با دوز و کلک نفر اول از آخر شد.

خامنه ای روز پنجشنبه 20 اسفند 1394، در دیدار با رئیس و اعضای مجلس خبرگان فعلی حذف محمد یزدی و محمد تقی مصباح یزدی را باعث خسارت دانست و یکبار دیگر ترس و وحشت خود را از قیامهای سال 1388 بر زبان آورد و گفت: «یك وقتی انتخاباتی رو مثل سال 88 نامعتبر دانستند و آن فتنه مضر و مهیب رو برای كشور به وجود آوردند... در این انتخابات اگر كسانی كه قرار بود رای نیاوردند بنا می كردند به اعتراض كردن، دعوا كردن، شكوه و گلایه كردن و توی بلندگوها حرف زدن، وضع آرام نمی ماند. طبعا ناآرامی به وجود می آورد. برخلاف رفتار نانجیبانه كسانی كه در سال 88 عمل كردند، چون رای نیاوردند، دعوا راه انداختن، مردم رو به خیابانها كشاندند، كار رو به زد وخورد كشاندند، برای كشور هزینه درست كردن، دشمن رو جری كردن، طمع دشمن رو برانگیختن، این كار ها شد.»

در انتخابات برای مجلس خبرگان در استان هرمزگان با توجه به رد صلاحیت تمام کاندیداها به جز نعیم آبادی (نماینده ولی فقیه در استان و عضو فعلی خبرگان) کسی برای رقابت با او باقی نمانده بود. از این رو به خاطر اینکه بتوانند انتخابات رو برگزار کنند، 5 روز مانده به برگزاری انتخابات، یک حجت الاسلام 30 ساله به نام روح الله صدرالساداتی را از استان یزد به هرمزگان فرستادند. با توجه به قدرت تبلیغاتی نماینده خامنه ای و در اختیار داشتن اهرمهای بسیج، هیچ شانسى برای این جوان تازه کار متصور نبود و برای وی فقط نقش صحنه آرایی گذاشته بودند. اما با تعجب بسیار برای ولی فقیه همین حجت الاسلام ناشناس بر نماینده خامنه ای غلبه کرد و این رویداد تفسیری جز تنفر عمومی از خامنه ای ندارد.

طی چند روز بعد از 7 اسفند، بسیاری از ایادی خامنه ای به ابعاد تنفر از ولی فقیه اعتراف کردند. آخوند احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد در سخنانی در محله لویزان تهران گفت؛ مردم تهران در انتخابات خبرگان «اطراف رهبری را قیچی کردند». صادق آملی ‌لاریجانی گفت: «متاسفانه در این انتخابات یك كار زشتی انجام شد ...برخی از چهره‌ های این نظام به ویژه كسانی كه منصوب مقام معظم رهبری هستند را از ورود به مجلس خبرگان رهبری حذف» كردند. پاسدار محمد علی جعفری، ‌سرکرده کل سپاه پاسداران در‌ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند در سخنانی در مشهد به تشریح خطر اصلی پرداخت و این خطر را عوامل داخلی دشمن که در داخل کشور اقداماتی را علیه انقلاب انجام می‌دهند اعلام کرد. جعفر شجونی، عضو  شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: «دلیل چنین اتفاقی نیز مشخص است. تهران پایگاه اصلی ضدیت با انقلاب و ولایت فقیه است  

آری چنین است، تهران و سایر کلان شهرها پایگاه اصلی ضدیت با اصل ولایت فقیه و در حقیقت پایگاه اصلی علیه کل نظام است، زیرا شکست خامنه ای به معنی پیروزی جناح مقابل نیست. نظام حاکم بر ایران از نظر سیاسی بر ستون ولایت فقیه متکی است. هر ضربه به این ستون و به تیرک خیمه نظام ضربه به کل نظام و تمام اجزای آن است.

 

منبع: نبرد خلق شماره 369، یکشنبه اول فروردین 1395 - 20 مارس 2016

 

بازگشت به نبردخلق

بازگشت به صفحه اول