برخی از حرکتهای اعتراضی کارگران و مزدبگیران در اسفند 1391

 

گردآوری و تنظیم:زینت میرهاشمی

 

*روز دوشنبه 1 اسفند، 1200 کارگر کارخانه نورد لوله صفا برای دومین بار طی 15 روز دست به اعتصاب زدند. به گزارش به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران نورد لوله صفا در 9 دی سال 1391 به مدت 8 روز دست به اعتصاب زدند. کارگران خواهان پرداخت دستمزدهای معوقه خود شدند.

در پی این اعتصاب مسئولان کارخانه با حضور در میان کارگران اعلام کردند تا آخر وقت اداری همان روز یک ماه از دستمزد معوقه آنان به حساب شان واریز خواهد شد، اما کارگران اعتصابی با قاطعیت اعلام کردند زمانی دست از اعتصاب خواهند کشید که پولی به حساب شان واریز شود.

در آخرين ساعتهاي روز چهارشنبه، يك ماه از حقوق‌هاي معوقه كارگران (حقوق ماه مهر) به حساب آنان واريز شد و روز پنجشنبه كارگران به اعتصاب خود پايان دادند.

 

*روز شنبه 5 اسفند، کارگران شرکت ترابر گستر نکو پیمانکار تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت پسماند تهران در اعتراض به عدم دریافت مطالبات معوقعه خود در مقابل ساختمان مرکزی این سازمان تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارفرمای این شركت واسطه نیروی انسانی به بهانه‌ دریافت نکردن معوقات مالی خود از سازمان مدیریت پسماند، پس از اخراج ۴۰ کارگر از پرداخت حدود سه ماه از حقوق و سنوات چندین ساله آنان خود داری كرده است.

 

*روز شنبه 5 اسفند، نمایندگان سندیکای کارگران شرکت واحداتوبوسرانی تهران وحومه طوماری با بیش از 2 هزار امضای رانندگان شرکت واحداتوبوسرانی تهران وحومه، در رابطه باتعيين نرخ دستمزد سال 92 را تحویل دبیرخانه وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی دادند. متن این طومار چنین است:

دستمزد عادلانه حق مسلم ماست

از كارگران شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه؛

به مسئولان وزارت رفاه، كار و امور اجتماعي و شوراي عالي كار

رانندگان و كارگران شركت واحد همانند هزاران هزار كارگر ديگر در شرايط وحشتناك گراني و تورم و شرايط خطرناك كار همچون آلودگي هوا مشغول خدمت رساني صادقانه به مردم و جامعه هستند. بنابراين خواستار دريافت دستمزدي عادلانه مي باشند. در خواست ما براي تعيين دستمزد سال 1392 اين است كه علاوه بر تورم واقعي امسال تورم سال آينده در نظر گرفته شود، تا طبق ماده 41 قانون كار و با استفاده از روشهاي حمايتي دولتي حداقل دستمزد كارگران پاسخگوي هزينه هاي كمر شكن زندگي كارگران و بازنشستگان كارگري باشد. در اين راستا كارگران انجام اقدامات اعتراضي را حق مسلم خود مي دانند

 

*به گزارش ایلنا، جمعی از نیروهای قرارداد موقت سازمان تامین اجتماعی در اعتراض به آنچه «افزایش رفتارهای غیر قانونی، تبعیض‌ در نحوه محاسبه حقوق و مزایای خود و به ویژه شرایط نابرابر تبدیل وضعیت این نیرو‌ها، در روز یکشنبه 6 اسفند، طی یک نامه سرگشاده‌ای خطاب به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نوشتند:«متاسفانه قانون گریزی و پایبند نبودن به مقررات و دستورالعملهای قانونی در سازمان تامین اجتماعی که قرار است از اقشار ضعیفی مانند بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارکنان قرارداد موقت (ماده ۲۰) حمایت کند، اینک به یک شعار پر طمطراق، نمادین، صوری و کلیشه‌ای تبدیل شده است».

 

*تعدادی از کارگران بازنشسته کارخانه های صنایع فلزی شماره 1 و 2 روز سه شنبه 8 اسفند دست به تجمع اعتراضی در مقابل استانداری تهران در خیابان طالقانی زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارگران از اول سال 1391 به این طرف بارها در اعتراض به وضعیت خود دست به اعتراض زده اند.

بنا بر این گزارش، بدنبال این اظهارات از سوی معاونت سیاسی استانداری تهران، کارگران بازنشسته صنایع فلزی تجمع خود را به مقابل معاونت برنامه ریزی استانداری در خیابان وصال کشاندند و در آنجا خواهان حضور رئیس این معاونت در میان خود و پاسخگویی به مطالباتشان شدند. کارگران اعلام کرده اند چنانچه تا پایان وقت اداری سه شنبه آینده موفق به دستیابی به مطالبات شان نشوند صبح روز چهارشنبه آینده بار دیگر دست به تجمع در مقابل استانداری تهران خواهند زد.

 

*به گزارش ایلنا،کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز، روز سه شنبه 8 اسفند برای یازدهمین بار طی سال 1391 در اعتراض به عدم دریافت حقوق و مزایا و سایر مطالبات ۲۶ ماهه خود در مقابل درب ورودی ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند. این کارگران در روز بعد نیز به تجمع اعتراضی خود ادامه دادند.

 

*به گزارش سایت سازمان مجاهدین خلق ایران، کارگران شرکت شرکت پتروپالا زیر مجموعه شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در شهرستان عسلویه در روز چهارشنبه 9 اسفند 1391به علت پرداخت نشدن عیدی وسنوات سال گذشته و سه ماه حقوق معوقه خود جلوی درب ورودی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس دست به تجمع اعتراضی زدند.

 

*کشاورزان شرق اصفهان در اعتراض به قطع آب زاینده رود از روز سه شنبه 8 اسفند اقدام به تجمع اعتراضی کردند و با ماموران نیروی انتظامی و امنیتی و لباس‌شخصی درگیر شدند. نیروهای سرکوبی رژیم تعدادی ازکشاورزان را دستگیرکردند.

 

*روز شنبه 12 اسفند، کارگران جایگاه عرضه سوخت سیرجان دراعتراض به 6 ماه بیکاری و عدم دریافت حقوق دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش فارس، کارگران جایگاه عرضه سوخت سیرجان واقع در ابتدای محور سیرجان به شیراز‌ مدت شش ماه از تعطیلی این جایگاه همچنان دچار مشکل هستند.

اسماعیل کیانفر یکی از کارگران‌ می‌گوید: مانده‌ایم که چگونه با این بیکاری و اوضاع به وجود آمده جواب خانواده ‌و هزینه کرایه خانه را بدهیم.

جهانشاه رحیمی یکی دیگر از کارگران این جایگاه می‌گوید: فرزندم بیمار است‌، 10 ماه است که این جایگاه به دست مسئولان افتتاح شد و ما با هزار مشکل و زحمت توانستیم مشغول به کار شویم، هر روز می‌گویند هفته دیگر اصلاح می‌شود.

 

*روز شنبه 12 اسفند، کارگران قند اهواز برای سومین بار طی هفت روز اخیر با حمل پلاکاردهای در مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، علی رغم مصوبات کمیسیون کارگری استان هیچ گونه اقدامی در خصوص حل مشکلات صورت نگرفته و روال سابق کماکان ادامه دارد. به نظر نمی‌رسد ارادهٔ جدی در مسئولان برای حل مشکلات این کارگران وجود داشته باشد.

 

*کارگران اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد برای دومین بار در روز شنبه 12 اسفند دست به تحصن زدند. به گزارش ایلنا، کارگران شرکتهای خدماتی اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد بعد از اولین تحصن خود در اواخر بهمن 1391 این بار در دفتر معاونت پشتیبانی اداره کل راه و شهرسازی استان دست به تحصن زدند. این کارگران 7 ماه است حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده‌اند.

 

*کارگران شرکت آونگان اراک روز یکشنبه 13 اسفند با تجمع در مقابل کارخانه  اعتراض خود را به عدم پرداخت حقوق عقب مانده و پلمب کارخانه توسط یکی از مدیران و نیروی انتظامی اعلام کردند. به گزارش ایلنا، حکم ورشکستگی این کارخانه  سال 1390 صادر شده بود و طبق توافق کارگران با صاحبان کارخانه مبنی بر پرداخت بدهیهای شرکت در سه قسط، درب ورودی کارخانه پلمپ شد.

 

*روز یکشنبه 13 اسفند، بیش از ۶۰۰ کارگر صنایع فلزی در اعتراض به عدم پرداخت دستمزد و بی توجهی دست اندرکاران رژیم به وضعیت بحرانی معیشتی و اقتصادی شان دست از کار کشیده و در مقابل درب کارخانه تجمع کردند.

کارگران خشمگین هر دو کارخانه صنایع فلزی شماره یک و دو در اقدامی اعتراضی تجمع خود را به محوطه بیرونی درب کارخانه مشرف به خیابان صنایع فلزی کشانده و با روشن کردن لاستیک در وسط خیابان به اعتراض خود ادامه دادند.

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی این اقدام اعتراضی از سوی کارگران نیروهای سرکوبگر در محل حاضر شدند و درگیری بین کارگران و نیروهای سرکوبگر به مدت دو ساعت انجامید.

روز دوشنبه 14 اسفند، کارگران به تجمع در مقابل درب کارخانه در خیابان صنایع فلزی ادامه دادند.

مدیریت دولتی کارخانه های صنایع فلزی شماره ۱ و ۲ قبل از تجمع روز دوشنبه به کارگران اعلام کرده بود در روزهای پایانی سال نمی توانند دستمزد دی، بهمن، اسفند و عیدی و پاداش پرداخت کنند و فقط قادر به پرداخت ۴۰ درصد از دستمزد باقی مانده آذر ماه آنان هستند.

 

*روز سه شنبه 15 اسفند، کارگران پیمانی شهر همدان در مقابل ساختمان شرکت گاز این استان دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش آژانس ايران خبر، کارگران پیمانی این شرکت بعد از 13 سال هنوز نتوانسته اند با شرکت گاز به صورت مستقیم قرار داد ببندند.

 

*روز سه شنبه 15 اسفند، 1200 کارگر کارخانه نورد لوله صفا دست به اعتصاب زدند و خواهان عمل به توافق صورت گرفته از سوی کارفرما شدند.

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، بر اساس توافقی که در پی اعتصابات ماههای گذشته این کارگران با کارفرما صورت گرفته بود قرار بود 15 اسفند دستمزد آذرماه این کارگران پرداخت شود اما با فرا رسیدن این روز هیچ پولی به حساب آنان واریز نشد و به همین دلیل این کارگران بلافاصله دست به اعتصاب زدند. بنا بر این گزارش، این اعتصاب روز چهارشنبه نیز ادامه داشت.

 

*روز چهارشنبه ۱۶ اسفند، کارگران قند و تصفیه شکر اهواز برای سومین بار طی هفت روز گذشته، در مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارگران این کارخانه بیش از ۲۶ ماه است که به سبب بلاتکلیفی کارخانه و تعطیلی خط تولید، حقوق دریافت نکرده‌اند.

بانکهای ملی و ملت به عنوان مالکان قبلی کارخانه، با استناد به مصوبه دولت مبنی بر فروش کارخانه به وزارت صنایع و معادن از پیگیری امور کارخانه سرباز می‌زنند.

 

*روز چهار شنبه 16 اسفند، تعدادی از کارگران شرکت پیمانکاری ترابر گس‌تر نکو برای دومین بار طی اسفند 1391، به دلیل عدم دریافت مطالبات مالی خود در مقابل سازمان مدیریت پسماند تهران تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، پس از اتمام قرار داد شرکت پیمانکاری ترابر گستر نکو از پیمانکاران تحت نظارت سازمان مدیریت پسماند تهران، ۴۰ کارگر پیمانی بدون دریافت معوقات حقوقی اخراج شدند كه متعاقب این اخراج در تاریخ 3 اسفند كارگران اولین تجمع اعتراضی خود را در مقابل سازمان مدیریت پسماند برگزار كردند.

 

*کارگران و بازنشستگان صنایع فلزی در روز یکشنبه 20 اسفند در مقابل استانداری تهران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، بیش از ۷۰۰ کارگر کارخانه‌ های ۱ و ۲ صنایع فلزی ایران در اعتراض به عدم دریافت ۴ ماه حقوق معوقه به همراه عیدی و پاداش پایان سال در مقابل ساختمان استانداری تهران واقع در خیابان بهار تجمع کردند.

در این تجمع علاوه بر كارگران شاغل در دو كارخانه صنایع فلزی ایران، تعدادی از بازنشستگان این واحد تولیدی نیز در اعتراض به بی‌توجهی صاحبان کارخانه صنایع فلزی ایران در پرداخت سنوات بازنشستگی‌شان با کارگران همراهی می‌کردند.

 

*به گزارش ایلنا، تعدادی از کامیون داران در اعتراض به عدم تحویل خودروهای جدیدشان در روز یکشنبه 20 اسفند در مقابل مجلس رژیم تجمع کردند.

 

*کارگران کارخانه قند و تصفیه شكر اهواز در روز یکشنبه 20 اسفند در مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز برای چندمین بار در اعتراض به عدم دریافت ۲۶ ماه حقوق در مقابل استانداری اهواز تجمع کردند.

نماینده كارگران قند اهواز با اشاره به این که تا کنون کارگران این کارخانه چندین بار جهت دریافت مطالبات قانونی خود دست به تجمع زده ‌اند، اظهار داشت: با این که تجمع و اعتراضاتی در خصوص حل مسائل صنفی ‌مان انجام می‌دهیم متاسفانه تاکنون هیچ یک از مسئولان ارشد استانداری خوزستان حتی حاضر نیستند خواسته کارگران را بشنوند.

 

*دهها تن از هنرمندان تئاتر روز یکشنبه 20 اسفند در اعتراض به پرداخت نشدن دستمزدهایشان در حیاط مرکز هنرهای نمایشی تجمع کردند. به گزارش روزنامه شرق، این هنرمندان یک ‌سال پیش روی صحنه رفته ‌اند و هنوز دستمزد اجراهایشان را نگرفته‌اند. بعضی از این هنرمندان مبلغی نزدیک به سه تا شش‌ میلیون از اردیبهشت 1391 طلبکار هستند.

مساله عدم پرداخت حقوق به هنرمندان تئاتر، مشکلی است که در چند سال گذشته وسعت بیشتری گرفته و در دو سال گذشته نیز سفره نوروزی هنرمندان خالی از دستمزدها بود.

 

*تعدادی از کارگران مس سرچشمه در اعتراض به عدم دریافت بیش از 8 ماه حقوق و مطالبات خود از سرچشمه کرمان به تهران آمده و در روز سه ‌شنبه 22 اسفند در خیابان بخارست دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش آژانس ایران خبر، این کارگران در پلاکاردهایی که در دست خود داشتند نوشته بودند؛ با درآمد مس سرچشمه برای همه مشکلات کشور استفاده می‌کنند اما چرا 8 ماه حقوق کارگران را به آنها نمی‌دهند؟  

*روز جمعه 25 اسفند تعدادی از کارگران اخراجی کارخانه‌ های برفاب، پاک پی و فولاد و تعدادی از بازنشستگان ذوب آهن که چند ماهی حقوق دریافت نکرده‌اند با در دست داشتن پلاکارد و دست نوشته‌ هایی در هنگام نماز جمعه شهرکرد تجمع کرده و شعار اعتراضی سردادند. به گزارش آژانس ایران خبر، این افراد در ابتدای نماز جمعه با سر دادن شعارهائی اعتراض خود را نشان دادند.

 

*کارگران کارخانه نورد لوله صفا که از روز 15 اسفند در اعتراض به عدم دریافت دستمزدهایشان دست به اعتصاب زدند، در روز سه شنبه 22 اسفند همچنان به اعتصاب خود ادامه دادند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارفرمای این کارخانه در ششمین روز اعتصاب کارگران در روز یکشنبه 20 اسفند یک ماه از دستمزد معوقه آنان را که قرار بود در روز 15 اسفند پرداخت شود به حساب کارگرن واریز کرد. کارگران با ادامه اعتصاب خود در روز پنج شنبه 24 اسفند کارفرما را ناچار کردند تا یک ماه دیگر از دستمزد معوقه این کارگران را به حساب آنان واریز کند و کارگران نیز تصمیم گرفتند از صبح روز شنبه 26 اسفند بر سر کارهایشان بازگردند.

 

*خانواده های کارگران بازداشتی در شهر سنندج همچون روزهای دیگر برای بار هفتم در مقابل اداره اطلاعات این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند و خواهان آزادی عزیزان دربند خود شدند. این تجمع در روز شنبه 26 اسفند صورت گرفت.

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، وفا قادری، بهزاد فرج اللهی، خالد حسینی، حامد محمودنژاد، علی آزادی از اعضای کمیته هماهنگی از روز  17 اسفند و شریف ساعد پناه عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران از روز 20 اسفند همچنان در بازداشت بسر می برند.

 

*کارگران کاشی گیلانا در روز شنبه 26 اسفند در مقابل فرمانداری رودبار تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران این کارخانه پیش از این هم در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود در مقابل فرمانداری رودبار تجمع کرده بودند که با وعده رفع مشکل از سوی مسئولان استانی به کار خود بازگشتند.

کارگران کارخانه کاشی گیلانا برای شرکت در این تجمع فاصله ۶ کیلومتری از محل کارخانه (واقع در شهر منجیل) تا شهر رودبار را با پای پیاده پیمودند.

 

*کارکنان خانه كُشتي در روز شنبه 26 اسفند در اعتراض به عدم پرداخت حقوقشان در فدراسيون كُشتي تجمع كردند. به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی، كارمندان خانه كشتي كه اردوهاي تيمهاي ملي كشتي در آن برگزار مي‌شود در اعتراض به عدم پرداخت حقوقهايشان در فدراسيون كشتي حاضر شده و اعتراض خود را نسبت به اين موضوع اعلام كردند.

 

*تعدادي از كاميون داران معترض در روز یکشنبه 27 اسفند در مقابل مجلس رژیم تجمع كردند. به گزارش ايلنا، تعدادي از كاميون داران كه وسيله آنها توسط مأموران پليس توقيف شده است در اعتراض به توقيف كاميون خود مقابل مجلس تجمع كردند.

 

اعتراض سنديكاي كارگران شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه به حداقل دستمزد كارگري سال 1392

در حالي كه غول بيرحم گراني، تورم، بيكاري، رانت خواري، احتكار، دلال بازي، رشوه خواري، هرج و مرج و ندانم كاري، تبعيض و فقر و فساد اقتصادي پيكر رنجور و لاغر اكثريت قريب به اتفاق كارگران و زحمتكشان و بازنشتگان و ديگر دارندگان در آمد ثابت و مردمان فرودست را پياپي تكه پاره مي كند و خط فقر زندگي نزديك به 2ميليون تومان شده است و هم زمان غوغا و فرياد مسئولان مبني بر عدالت خواهي و رعايت كرامت انساني و حقوق نه تنها محرومان ايران بلكه محرومان جهان گوش فلك را كر كرده است، بر خلاف شعار اقتصادي سال 1391نه تنها نيروي كار مورد حمايت قرار نگرفته بلكه با شرايط طوفاني و سخت تر اقتصادي معيشت حداقلي نيروي كار مورد هجوم همه جانبه قرار گرفته است. اكنون به مصداق ضرب المثل گل بود به سبزه نيز اراسته گشت، شوراي عالي كار دولتي كه به اصطلاح نماينده كارگري ناتوان و بريده از بدنه كارگري كه با روشهاي غير دموكراتيك و نا عادلانه در ان جايگزين شده اند، عليرغم در خواستهاي گسترده كارگران جهت تعيين دستمزد عادلانه كه هزينه زندگي انساني يك خانوار كارگري را تامين كند، حداقل دستمزد كارگري سال 1392 را ماهيانه نزديك به پانصد هزارتومان تعيين كرده و بدين وسيله حلقه محاصره را عليه معيشت و زندگي كارگران تنگ و تنگ تر كرده است. اين اوضاع و احوال تلخ و طاقت فرسا با اقدام نا عادلانه شوراي عالي كار دولتي، با سركوب گسترده حقوق بين الملي كارگران نظير حق تشكيل سنديكاي كارگري و حق اعتراض و راهپيمايي و اعتصاب كارگري- آنچنان كه در دنيا مرسوم و متد اول است- تشديد شده و مي شود.

 

سنديكاي كارگران شركت واحد به عنوان يك نهاد مستقل مردمي كارگري با تحمل همه ي ازارها و اذيتها و سختيهاي گوناگون نظير زندان، بازداشت، اخراج، تهديد،  تعقيب و مراقبت و پرونده سازي و غيره....همچنان تلاش مي كند از حقوق كارگري دفاع كند و در اين راستا اعتراض شديد خود را عليه پايين بودن حداقل دستمزد سال 1392 اعلام مي دارد و اين عمل را توهين و تحقير به طبقه كارگر مي داند.

سنديكاي كارگران شركت واحد مي خواهد و مسئولان وظيفه دارند شكاف گسترده حداقل دستمزد و هزينه و مخارج زندگي يك خانوار 4 نفره كارگري را تامين نمايند. در اين راستا كارگران با اميد به نيروي خويش حق پي گيري و اعتراض را براي خود محفوظ مي دارند.

سنديكاي كارگران شركت واحد

اتوبوسراني تهران و حومه

23 اسفند 1391

 

سندیکای کارگران فلزکار مکانیک:برای مبارزه بابی عدالتیها هیچ چاره ای جز تشکیل و متحد شدن درسندیکاها را نداریم

خواهران و برادران زحمتکش!

نان فرزندانمان بازیچه دست عده ای بی خبر و سودجو قرارگرفته است. با اجرای دستورات صندوق بین المللی پول درصحنه اقتصاد و اجتماع، همانطور که پیش بینی می شد با توافق کارفرمای بزرگ(دولت) و کارفرمایان بخش خصوصی، حداقل دستمزد ماهیانه برای سال جدید 25 درصد افزایش یافت،که 2 برابر زیرخط فقر اعلام شده توسط منابع دولتی است. این افزایش حقوق از طرف شورای عالی کار، بی اعتنایی به خواسته های جامعه کارگری و خانواده های شریف زحمتکشان است. به سخره گرفتن خواسته های طبقه کارگر درحالی صورت می گیرد که بیش از 30 هزار امضای اعتراضی به وضعیت معیشتی خانواده های کارگری و مشکلات زحمتکشان به مجلس و وزارت کاربرده شده است. 2 هزار امضای اعتراضی در 2 هفته قبل از طرف سندیکای کارگران شرکت واحد به وزارت کار داده شد. درسال جاری گرانی هر روزه، امان کارگران را بریده وسفره های ما هر روز خالی تر از روز قبل می شود. طی 3 ماه گذشته با افزایش قیمت ارز نیمی از قدرت خریدمان به جیب دلالان رفت. 3 درصد ارزش افزوده به کالاها به ما تحمیل شد. با کمتر از نرخ تورم امسال، برای سال بعد برایمان حقوق تعیین می کنند، یعنی حداقل حقوق اعلام شده توسط شورای عالی کار، همیشه یکسال عقب تر از تورم سال بعداست. توجیهات آقای عباسی رییس شورای عالی کاربسیار توهین آمیز است. ایشان اعلام می کنند:«اگر با تورم امسال برای سال بعد حقوق تعیین می کنیم، برای این است که ممکن است درسال آینده اصلا تورم نداشته باشیم»(به نقل از ایلنا). افرادی با چنین درجه هوشی در شورای عالی کار پس از امضا کردن سند مرگ خانواده های کارگری، سفر تفریحی به دوبی پاداش می گیرند.(به نقل ازایلنا)

 

خواهران وبرادران زحمتکش!

کارگران فلزکار مکانیک ضمن اعتراض به چنین مصوبه ی تحقیرآمیزی اعلام می کنند:

1- برای مبارزه با بی عدالتیها هیچ چاره ای جزتشکیل و متحد شدن درسندیکاها را نداریم.

2- برای مبارزه باگرانی، دست به ایجاد تعاونیهای مصرف زده و این تعاونیها را تقویت کنیم.

3- برای رسیدن به خواسته هایمان و موفقیت درمبارزاتمان، هیچ پشتیبانی بهتر ازهمدیگر نداریم. باتماس مستمر، اعتراضاتمان را هماهنگ کرده و ازپشتیبانی یکدیگربرخوردار باشیم.

4- از هم اکنون برای بزرگداشت و هم اندیشی مبارزات پدرانمان در روز کارگر، گرد هم آییم.

اتحاد رمز پیروزی است.

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک

25 اسفند 1391

 

رونوشت به:

سندیکای کارگران شرکت واحد تهران و حومه

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه اهواز

هیات موسس سندیکای کارگران نقاش و ترئینات تهران و حومه

سندیکای کارگران ساختمانی و بنایان تهران و حومه

اتحادیه کارگران پروژه ای

اتحادیه کارگران آزاد

کانون مدافعان حقوق کارگر

 

سرکوب، آزار، پرونده سازی، دستگیری، شکنجه و محاکمه فعالان کارگری در ایران را به شدت محکوم می کنیم.

بازگشت به صفحه اول ایران نبرد

بازگشت به صفحه نبردخلق