حمله جنایتکارانه موشکی به لیبرتی به دستور خامنه ای در هماهنگی با حکومت عراق

 

مقاومت ایران اطلاعات جدیدی از درون رژیم ایران درباره حمله جنایتکارانه موشکی به لیبرتی، نحوه تصمیم گیری، هماهنگیها با دولت عراق و چگونگی اجرای طرح عملیاتی بدست آورده که خلاصه آن به شرح زیر است:

 

۱- تصمیم به حمله در اوایل بهمن ماه در جلسه شورای عالی امنیت رژیم ملایان به دستور شخص خامنه ای اتخاذ گردید. اجرای عملیات و هماهنگی با دولت عراق، به عهده نیروی تروریستی قدس و سفارت رژیم در بغداد گذاشته شد.

۲- حاج یوسف (پاسدار سرتیپ عبدالرضا شهلایی) سرکرده گروههای «جهادی» و «کتائب حزب الله درعراق» در جلساتی با ابومصطفی شیبانی، ابوآلا و ابو مهدی مهندس تروریستهای شناخته شده رژیم آخوندی در عراق، حمله را طراحی کرد.

۳- پاسدار شهلایی بیش از دو دهه از سرکردگان نیروی تروریستی قدس بوده است. او آدمکشان و تروریستهای صادراتی به عراق را در پادگان حزب الله در جلیل آباد ورامین آموزش می دهد. وزارت خزانه داری آمریکا در اطلاعیه ۱۱اکتبر ۲۰۱۱ اعلام کرد «شهلایی یکی از مقامات نیروی قدس سپاه پاسداران است که هماهنگی طرح سوء قصد به جان عادل الجبیر، سفیر عربستان در ایالات متحده، در حین اقامت وی در ایالات متحده، و نیز انجام حملاتی را  علیه منافع کشورهای دیگر در داخل ایالات متحده و در کشوری دیگر بر عهده داشت».

۴- هماهنگی حمله موشکی به لیبرتی با حکومت عراق و ارگانهای امنیتی و نظامی ذیربط، از جمله دفتر نظامی نخست وزیر و وزارت کشور، توسط پاسدار دانایی فر سفیر رژیم آخوندی در بغداد و یکی از سرکردگان نیروی قدس و ماموران این نیرو در سفارت انجام شد.

۵- طبق طرح عملیاتی،کلیه امور پشتیبانی از جمله انتقال مهمات و نقل و انتقال تیمها با استفاده از امکانات وزارت کشور و پلیس عراق صورت گرفت. مشخصات داخلی کمپ لییرتی و مختصات جغرافیایی نقاط تجمع ساکنان، از سوی دفتر نخست وزیری در اختیار پاسدار شهلایی قرار گرفت تا شلیکها حتی المقدور دقیق انجام گیرد.

 

۶- برخلاف عملیات تروریستی که پشتیبانی دولتی ندارد، هیچ سلاح و یا موشک دست ساز در این عملیات به کار گرفته نشده و همه موشکها فابریک بوده و با لانچرها و سکوهای فابریک پرتاب شده است که حمل و نقل آنها امکانات زیادی می طلبد. به همین دلیل و مخصوصاً به خاطر در اختیار داشتن مختصات دقیق جغرافیایی لیبرتی، داخل کمپ برخلاف عملیات تروریستی معمول که خطای شلیک در آنها زیاد است، همه موشکها به داخل محوطه کوچک لیبرتی اصابت کرد.

۷- گروه عمل کننده از جوخه های آدمکشی و ترور «کتائب حزب الله» و ماموران فنی سپاه قدس تشکیل شده بود و با نفرات پشتیبان جمعا ۴۰نفر بودند. این جوخه های ترور و آدمکشی را رژیم آخوندی بوجود آورده و در هماهنگی با نخست وزیری عراق سوژه های مورد نظر رژیم ایران در عراق را هدف قرار می دهند.

 

۸- پاسدار شهلایی در گزارشی که پس از این حمله جنایتکارانه به تهران ارسال کرد نوشت، موشکها با استفاده از آمبولانسهای دولتی و با اسکورت دو خودروی پلیس فرودگاه به منطقه شلیک منتقل و در چادرهایی که از شب قبل در محل نصب شده بود پنهان شد.

طبق این گزارش یکی از مشکلات جدی این بود که مردم و آن دسته از نیروهای عراقی که در جریان طرح قرار نداشتند متوجه موضوع بشوند و اجرای عملیات نا ممکن و یا با اخلال مواجه شود.

۹- مسیر حرکت خودروها و منطقه شلیک کاملا در زیر دوربینهای مراقبتی فرودگاه بغداد قرار داشت. این دوربینها تا چند کیلومتر اطراف فرودگاه را پوشش می دهند و هر تحرکی را زیرکنترل دارند. دوربینهای فرودگاه جزئیات نقل و انتقالهای موشکها و گروه عملیاتی و خودروهای پلیس و خودروهای حامل موشکها را تماما ضبط کردند و فیلم آن در دفتر نخست وزیری عراق موجود است.

۱۰- طبق طرح اولیه، قرار بر این بود که عملیات در دو مرحله، توسط دو گروه و از دو نقطه جمعا با ۱۰0 موشک ۱۰۷میلیمتری انجام شود. گروه اول همان گروهی است که ۴۰موشک شلیک کرد و سپس بدون مشکل محل را ترک کرد.

 

۱۱- گروه دوم، می باید ساعتی پس از حمله اول شلیک ۶۰موشک دیگر را انجام دهد تا در زمانی که ساکنان لیبرتی بعد از موشک باران اول مشغول نقل و انتقال شهیدان و مجروحان هستند، تلفات هر چه بیشتری از آنها بگیرد.

اما شماری از افراد گروه دوم در حین جابجایی، توسط سربازان و افسران عراقی که در جریان این جنایت تروریستی نبودند دستگیر شدند و اجرای مرحله دوم حمله غیر ممکن گردید. ۶۰ موشک بجا مانده از این گروه متعاقباً توسط نیروهای عراقی رؤیت و جمع آوری گردید. دستگیر شدگان همان روز با مداخله شتابان نخست وزیری عراق آزاد شدند.

۱۲- رژیم آخوندی و دولت عراق برای رد گم کردن و از آنجائی که همه می دانند «کتائب حزب الله» یک گروه تروریستی ساخته و پرداخته رژیم آخوندی است که در هماهنگی با دفتر مالکی عمل می کند به یک صحنه سازی جدید دست زدند و با علم کردن یک گروه خود ساخته جدید تحت عنوان «جیش المختار» تلاش کردند دستهای خونین خود را از این جنایت بشویند و تمیز جلوه دهند. سرکرده موجودیت تروریستی جدید، آخوند واثق البطاط، روز ۹ فوریه مسئولیت حمله به لیبرتی را بعهده گرفت. اما «جیش المختار» اسم دیگری برای همان «کتائب حزب الله» است که توطئه های کثیف و خونین خامنه ای و مالکی را در عراق پیش می برد.

 

۱۳- جالب این که جیش المختار تنها ۵ روز قبل از حمله موشکی به لیبرتی در روز ۱۶بهمن اعلان موجودیت و اعلام کرد:«ارتش مختار پشتیبان حکومت مرکزی در جنگ با فساد و مفسدان و رویارویی با سازمانهای تروریستی مانند القاعده و ارتش آزاد است.» (خبرگزاریها و رسانه های عراقی)

متعاقباً اعلان این موجودیت از سوی رسانه های آخوندی به ویژه سپاه پاسداران و سایت سرکرده سابق سپاه پاسداران مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش تلویزیون عراقی الرافدین چند ساعت پس از این اعلان موجودیت، گروهی از تروریستهای مالکی تحت نام ارتش مختار در باشگاه صناعه در بغداد یک رژه نظامی برگزار کردند که نیروهای ارتش و پلیس امنیت آنرا تامین می کردند.

۱۴- به نوشته رسانه های معتبر عربی مانند الحیات و الشرق الاوسط و ایلاف، اسم مختار برای این موجودیت تروریستی اشاره سمبلیک به شخص مالکی است. الشرق الاوسط ۱۱ فوریه در این باره نوشت:«ارتش مختار به هدف حمایت دولت عراق برای کنترل امنیتی ایجاد شده است». این روزنامه می افزاید در شعارهایی که اخیراً برای حمایت از مالکی در بغداد توسط گروههای وابسته به او داده می شود مالکی را ”مختار زمان“ توصیف می کنند. این گروه رهبران مخالف در عراق، مانند العراقیه و سازمان دهندگان تظاهرات ضد مالکی را به تصفیه فیزیکی تهدید کرده است.

۱۵- مالکی در یک اقدام فریبکارانه و مسخره دستور دستگیری آخوند بطاط را صادر کرد اما بنا به گزارش رسانه های عربی از جمله الشرق الاوسط (۱۱فوریه) و تلویزیون رافدین عراق (۱۰فوریه) واثق البطاط به همراه ۶ تن از محافظانش از عراق خارج شده و به سوریه رفته اند و ارگانهای امنیتی عراق هم در مرز کاملا در جریان این تردد بودند و هیچ مشکلی برای آنها ایجاد نکردند.

۱۶- با توجه به همین واقعیتهاست که رژیم آخوندی و حکومت عراق در وحشت از محکومیتهای بین المللی علیه حمله جنایتکارانه به لیبرتی که هر روز بالاتر می گیرد، به فاصله گرفتن از از این جنایت و تکذیب نقش و دخالت خود می پردازند. کار به آنجا رسید که حتی پاسدار دانایی فر سفیر ملایان در عراق در روز ۲۳ بهمن در جریان افتتاح «یک مدرسه ایرانی» در کربلا به خبرگزاری کل العراق گفت: «ما حمله به کمپ لیبرتی را محکوم می کنیم و این تلاشی است برای دامن زدن به بحران و ایجاد یک موج تبلیغاتی که هدف از آن متهم کردن ایران در این حادثه است».

 

اما روز بعد خبرگزاری سپاه پاسداران، اظهارات دانایی فر را پس گرفت و ادعا کرد سخنان سفیر ایران در رسانه های عراقی تحریف شده است. خبرگزاری پاسداران نوشت: «حسن دانایی‌فر سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، حمله اخیر یک گروه ناشناس به کمپ موقت لیبرتی را. . . . مظلوم ‌نمایی این گروهک برای بازگشت به اردوگاه اشرف خواند و اظهارداشت: حمله ای که اخیراً در کمپ لیبرتی صورت گرفت، مشکوک است و ما معتقدیم عوامل داخلی خود گروهک نفاق در سازماندهی این حمله به منظور مظلوم‌ نمایی در مقابل سازمانهای حقوق بشر، نقش داشته اند».

 

۱۷- وزارت خارجه ملایان روز سه شنبه ۲۴ بهمن در تهران اعلام کرد «حمله اخیر به کمپ لیبرتی در عراق» مساله ‌ای است که «در داخل خاک عراق رخ داده و هیچ ارتباطی به جمهوری اسلامی ندارد. . . این اقدامات و مظلوم‌ نماییها برای به تأخیر انداختن اجرای توافق» با سازمان ملل برای انتقال مجاهدین به خارج از عراق است و مجاهدین تلاش می کنند این توافق حاصل نشود.

۱۸- وزارت خارجه عراق نیز زیر ضرب محکومیتهای گسترده بین المللی، درحالی که فراخوانهای جهانی برای بازگشت مجاهدان از لیبرتی به اشرف بالاتر می گیرد، روز دوشنبه ۲۳بهمن در یک اطلاعیه مملو از دروغ اعلام کرد:«کمپ موقت الحریه مربوطه به اعضاء ”مجاهدین خلق“ از سوی یک طرف ناشناس در معرض یک اقدام تروریستی قرار گرفت و شنبه شب ۹ فوریه ۲۰۱۳ این کمپ با ۲۵ گلوله خمپاره مورد هدف قرار گرفت». این در حالیست که وزارتخارجه عراق به خوبی می داند آمران جنایت، در فاصله چند صد متری این وزارتخانه در سفارت رژیم و در نخست وزیری عراق نشسته اند. وزارت خارجه عراق درحالی از ۲۵ گلوله خمپاره صحبت می کند که کارشناسان نظامی عراقی بعد از مشاهده محل، تصریح کردند حمله به وسیله موشکهای ۱۰۷میلیمتری صورت گرفته و آنها ۳۸ محل اصابت موشک را در داخل کمپ لیبرتی مشاهده و شناسایی کردند.

 

۱۹- وزارت خارجه عراق افزوده است: «مقامات مسئول دولتی برای شناسایی جنایتکارانی که این عمل تروریستی و جنایتکارانه را طراحی و اجرا کردند و برای ارجاع آنها به دادگاه و مجازات عادلانه، انجام تحقیقات فوری را آغاز کردند». وعده تحقیق و محاکمه ازجانب حکومت عراق، در مورد جنایتی که خود بیشترین نقش را در آن داشته است، هیچ کودکی را نمی فریبد. تحقیقات درباره جنایت های ۶ و ۷ مرداد ۱۳۸۸ و ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ نیز به بوته فراموشی سپرده شده است.

۲۰- با این همه اگر دولت عراق راست می گوید و در این جنایت دست نداشته است:

اولا- به محاصره  ۴ سال و نیمه مجاهدان اشرفی پایان دهد و به هیاتهای تحقیق بین المللی و ناظران و خبرنگاران و وکلا اجازه ورود به لیبرتی را بدهد تا از نزدیک آثار جنایت را مشاهده کنند.

ثانیا- با بازگرداندن ساکنان لیبرتی به اشرف، امنیت ساکنان را در مقابل تکرار حملات مشابه در آینده تامین کند.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۳ فوریه۲۰۱۳ (۲۵ بهمن ۱۳۹۱)

 

بازگشت به صفحه اول ایران نبرد

بازگشت به صفحه نبردخلق