سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی خارج شد

وزارت آمور خارجه آمریکا حکم دادگاه استیناف را اجرا کرد.

 

 

 

از وزارت دادگستری ايالات متحده به دادگاه استيناف ايالات متحد ه در واشينگتن دی.سی

28 سپتامبر ۲۰۱۲

 

آقای مارک لانگر منشی دادگاه استيناف ايالات متحد ه در واشينگتن دی.سی

موضوع: سازمان مجاهدين خلق ايران

شماره ۱۲۱۱۸ دادگاه منطقه کلمبيا

 

در اول ژوئن ۲۰۱۲ حکم صادره اين دادگاه در مورد پرونده فوق دستور داد که وزير از تاريخ صدور حکم بايد در کمتر از چهار ماه درخواست سازمان مجاهدين خلق ايران برای ابطال نامگذاری اين سازمان به عنوان يک سازمان تروريستی خارجی تحت قانون ضدتروريسم را رد کند يا آن را بپذيرد.

بدين وسيله ما به دادگاه اعلام می کنيم که وزير بعد از اطلاع ضروری به کنگره، نامگذاری سازمان مجاهدين خلق ايران را باطل کرد که از امروز نافذ است.

 

با احترام تقديم می شود.

رابرت لوب معاون بالفعل مديريت مدنی

وزارت دادگستری ايالات متحده

 

رو نوشت به وکلای سازمان مجاهدين خلق ايران:

استيون اشنيبام، اندرو فرای، ويليام نمتس، ويت دين، ناتان سيلز، جورج هيکس.

منبع. سایت سازمان مجاهدین خلق ایران

 

 

بیانیه وزارت امور خارجه پیرامون حذف سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروههای تروریستی

 

۲۸ سپتامبر ۲۰١۲

وزارت امور خارجه ایالات متحده

دفتر سخنگو

یادداشت رسانه ای

 

حذف سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروههای تروریستی

وزیر امور خارجه ایالات متحده، بنا بر مفاد قانونی، و بر اساس قانون مهاجرت و ملیت تصمیم گرفته است که سازمان مجاهدین خلق (MEK) و حامیان این گروه را از فهرست سازمانهای تروریستی مشخص شده در ایالات متحده (FTO) خارج سازد، و این سازمان را بر اساس فرمان اجرایی ١۳۲۲۴ به عنوان گروه مشخص شده تروریستی جهانی از این فهرست خارج می سازد. این اقدامات از امروز به اجرا در می آید. داراییها و سود حاصل از آن در ایالات متحده یا داراییهایی مرتبط با آنان که در مالکیت شهروندان آمریکا باشد دیگر مسدود نخواهد شد، و نهادهای فعال در ایالات متحده می توانند بدون نیاز به مجوز به انجام مبادلات بازرگانی با این سازمان بپردازند.

 

با وجود اقدامات صورت گرفته امروز، وزارت امور خارجه سابقه فعالیتهای گذشته این گروه را از یاد نمی برد، فعالیتهایی که به کشته شدن شهروندان آمریکایی در ایران در دهه ۷۰ میلادی انجامید و نیز حمله به خاک ایالات متحده در سال ١۹۹۲. وزارت امور خارجه همچنین نگرانیهای جدی را درباره MEK به عنوان یک سازمان دارد، به ویژه با توجه به اتهاماتی که در زمینه بدرفتاری با اعضای خود داشته است.

 

تصمیم امروز وزیر امور خارجه با توجه به اعلام علنی سازمان مجاهدین خلق در کنار گذاردن خشونت، عدم ارتکاب اعمال تروریستی در بیش از ١۰ سال گذشته، و همکاری این گروه در تخلیه مسالمت آمیز اردوگاه اشرف، پایگاه سنتی شبه نظامی آن، اتخاذ شد.

 

ایالات متحده همواره خواست انسانی خود را در پیدا کردن راه حلی مطمئن، ایمن، درباره اردوگاه اشرف، و نیز حمایت از تلاشهای صورت گرفته از سوی سازمان ملل برای انتقال ساکنان واجد شرایط اشرف به خارج از عراق ابراز داشته است.

 

منیع سایت وزارت خارجه آمریکا

 

کنفرانس مطبوعاتی مقامات ارشد وزارت خارجه آمريکا و پاسخهای سخنگوی مجاهدين

منبع:سایت سازمان مجاهدین خلق ایران

28 سپتامبر 2012

 

سه مقام ارشد وزارت خارجه آمريکا در روز جمعه 7 مهر از طريق تله کنفرانس يک جلسه توجيهی ويژه برای رسانه ها برگزار کردند و پس از قرائت اطلاعيه وزارت خارجه در مورد خروج مجاهدين از ليست تروريستی اين وزارتخانه توضيحاتی ارائه کردند و به شماری از سؤالات پاسخ دادند. 
اين سه مقام ارشد از بيان اسامی خود خودداری کردند و گفتگوی آنها تحت عنوان مقام ارشد شماره يک، شماره دو و شماره سه صورت گرفت. 
مقامات ارشد در توضيحات خود از جمله در پاسخ به ادعای رژيم ايران در مورد ترور عوامل هسته يی خود گفتند: 
دولت آمريکا هيچ گاه ادعا نکرده است که مجاهدين خلق در سو قصد دانشمندان اتمی شرکت داشته اند. 
يک مقام ارشد گفت: مسئوليت اصلی ما در تلاشهای انسان دوستانه در رابطه با اعضای اين سازمان، خارج کردن مسالمت آميز و منظم آنها از عراق است و من در روزها و هفته های آينده با دولتهای اروپايی و ساير دولتها به طور دوجانبه و با کميساريای عالی پناهندگی برای پيشبرد اين پروسه به صورت فشرده کار خواهم کرد. 
مقام ارشد شماره يک در مورد زمانبندی خروج از ليست صراحتاً گفت که اين در رابطه با ضرب الاجل دادگاه واشينگتن بوده و ما می بايد قبل از اول اکتبر اين کار را انجام می داديم. 
مقام ديگری تصريح کرد که خروج از ليست به اين معناست که شهروندان ايالات متحده و گروههای آمريکايی حامی مجاهدين اکنون می توانند از طرق مختلف به حمايت از آنها از جمله حمايت مالی و مادی بپردازند. 
مقام ارشد در پاسخ به سؤال نيويورک تايمز در اين باره که بر سر تحقيقات و احضاريه های کسانی که در حمايت از مجاهدين سخنرانی کرده و به حمايت مادی از آنها برخاسته اند چه می آيد اظهار بی اطلاعی کرد و آن را به وزارت خزانه داری ارجاع داد. 
مقام ارشد ديگر گفت: دولت ايالات متحده در مورد انتقال مجاهدين از اشرف به ليبرتی به مجاهدين در تماس بوده و خواهد بود کما اين که در مورد اعزام نفرات آنها به کشورهای ثالث با سازمان مجاهدين خلق ايران در ارتباط بوده و خواهد بود. وی توضيح داد که تماسهای مستقيم تلفنی و ايميلی با نمايندگان مجاهدين داشته است. 
مقام مزبور افزود: ما به وضوح متوجه تاريخچه اين سازمان هستيم، ولی چون علايق انساندوستانه ای داريم که روی اين موضوع را می پوشاند در تلاشهای مسالمت آميز منظم انتقال با آنها در تماس بوده ايم و به اينکار ادامه خواهيم داد. 

يک مقام ديگر وزارت خارجه برای متوازن کردن اين مطالب با رژيم آخوندی و عوامل و گروه های لابی آن که به طرز هيستريک و جنايتکارانه ای در مورد خروج مجاهدين از ليست واکنش نشان می دهند. خاطرنشان کرد که به مجاهدين اعتمادی ندارد و آنها را کماکان به عنوان يک گروه مشروع و دموکراتيک اپوزيسيون نمی شناسد و آنها جزيی از تصوير او برای آينده نيستند و با اعضای خودشان هم بدرفتاری می کنند. 

يک سخنگوی مجاهدين در اين باره گفت: هر چند اين قبيل اظهارنظرهای سياسی مطبوعاتی يک ماه قبل از انتخابات دارای هيچ ارزش و بهايی نيست اما اين نشان می دهد که گوينده به صراحت در طرف رژيم آخوندی قرار دارد و در پاسخ به اين سؤال تاريخی مردم ايران که تو با مايی يا آنها، به زبان خودش اذعان می کند که کماکان در طرف فاشيسم دينی است والا به جای خلع سلاح مجاهدين و تلاش حداکثر برای انحلال آنها به خلع سلاح رژيم پليد آخوندی روی می آورد. 
از اين رو از نظر مردم ايران اگر کسی بايد اعتماد جلب کند، کسانی هستند که در 15سال گذشته با ليست گذاری ناموجه، امنيت رژيم آخوندی و سردمداران آن را مترادف امنيت خودشان تفسير کردند. 
قضاوت درباره تاريخچه پرافتخار سازمان مجاهدين خلق ايران نيز برعهده مردم ايران و وجدانهای بيدار بشريت معاصر است و ربطی به حاميان و استمالت گران ديکتاتورهای شاه و شيخ ندارد. 
دلسوزی برای بدرفتاری با اعضای مجاهدين نيز در تعارض آشکار با بمبارانهای بی دنده و ترمز 14 قرارگاه در عين بيطرفی اعلام شده مجاهدين در جنگ است که به کشته شدن 50 تن از اعضای مجاهدين منجر شد. 

نمونه ديگر دستگيری و شکنجه و حبس 4 تن از مجاهدين است که به قتل رساندن مجاهد خلق کاظم صادقی اکباتان (احمد ناصری) در زير شکنجه و ربودن پولها و جواهراتی است که همراه او بود. اسناد مربوطه در صفحه 205 کتاب کارزار پيروزی در اشرف در سال
۱۳۸۸ منتشر شد. 

 

 در نامه های 5 ژوئن ۲۰۰۵ و 25 ژوئن ۲۰۰۴ ژنرال جفری ميلر جانشين فرمانده کل نيروهای آمريکايی در عراق به نماينده سازمان مجاهدين خلق ايران می نويسد که از دستگيری چهار پرسنل سازمان مجاهدين خلق ايران در سال قبل که حامل 960 هزار دلار پول و جواهرات بوده اند مطلع شده است. سه از اين افراد می گويند که تحت بازداشت مورد بدرفتاری قرار گرفته اند و نفر چهارم احمد ناصری در طول بازجويی کشته شده است. 
ژنرال ميلر در نامه خود تأکيد می کند: من به قسمت تحقيقات جنايی دستور داده ام که در اين باره يک تحقيقات کامل به عمل بياورند و از شما درخواست می کنم تا زماني که تحقيقات به نتيجه برسد شکيبايی پيشه کنيد و از استمرار مساعدت شما سپاسگزارم.

 

 سخنگوی مجاهدين از مقام ذيربط آمريکايی که خود را دلسوخته رفتار مجاهدين با اعضايشان نشان می دهد خواست، که اگر بعد از 9 سال خبری از نتيجه تحقيقات درباره قتل مجاهد شهيد کاظم صادقی اکباتان (احمد ناصری) و عاملان و آمران آن در زير شکنجه دارد، آن را برای اطلاع افکار عمومی منتشر کند. 
سخنگوی مجاهدين گفت: علاوه بر اين، هم چنان که ژنرال سخنگوی نيروهای چند مليتی در کنفرانس مطبوعاتی 20 ژوئيه
۲۰۰۶ که در خبرنامه رسمی نيروهای چند مليتی نيز منعکس شده است اعلام کرد، مجاهدين مجموعاً به مدت يک دهه در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته در يک محيط محصور يعنی در بازداشت خانگی تحت مراقبت و کنترل نيروهای آمريکايی بوده اند و اگر طی اين مدت نمونه ای از بدرفتاری آنها با خودشان وجود داشته بايد بلادرنگ آن را اعلام کنند. 
سخنگوی مجاهدين يادآوری کرد: از شهادت کلنل فليپس فرمانده حفاظت اشرف در سال
۲۰۰۵ نيز که در رکورد کنگره آمريکا به ثبت رسيده است همگان مطلعند. 

شهادت فرمانده تيپ 89 پليس نظامی در اشرف 
25 می
۲۰۰۵ 
در يک سال گذشته گزارشهای بيشماری از شکنجه، سلاحهای مخفی شده و افرادی که برخلاف ميل خود توسط رهبری مجاهدين خلق نگهداری شده اند به اطلاع من رسيد. من به يگانهای تحت فرماندهی ام دستور دادم تا هر مورد اتهام را مورد تحقيق قرار دهند. در بيشتر موارد من شخصاً تيمهای بازرسی را در ديدارهای از پيش اعلام نشده از تأسيسات سازمان مجاهدين خلق ايران در هر کجا که سو رفتاری گزارش شده بود فرماندهی کردم. ما در هيچ زمانی هيچ گونه نمونه و دليل معتبری که اين قبيل اتهامات را تأييد کند مشاهده نکرديم. من می توانم اتهامات مشخص و نتيجه تحقيقات خودم را در جزييات توضيح دهم. طبق تحقيقات و اطلاعات من به عنوان افسر ارشد مسئول حفاظت و امنيت کمپ اشرف در سال
۲۰۰۴ حتی يک نمونه از مواردی هم که در گزارشهای ديدبان حقوق بشر رديف شده است به اثبات نرسيد. 
يگانهای تحت فرماندهی در هيچ زمانی هيچ گونه رفتار ناشايستی از طرف سازمان مجاهدين خلق ايران کشف نکردند. 
همچنين سازمان مجاهدين خلق ايران در هيچ زمانی ورود ما را به هيچ کدام از مکانها و تأسيسات خود رد نکرد. 
من معتقدم گزارشهای سو رفتار بر اساس اطلاعات غيرموثق و گمراه کننده از جانب کسانی است که منافع مشخصی را نمايندگی می کنند. من با گروههای زيادی از اعضای سازمان مجاهدين خلق ايران صحبت کرده ام و همچنين گفتگوهای خصوصی تکی با اعضای آن داشته ام در هيچ زمانی هيچ عضوی از مردان و زنان جوان تا مسئولان بالاتر هيچ گاه مواردی از سو رفتار را با من مطرح نکردند. يگانهای آنها حرفه ای بودند و حمايت قوی از آزادی و دموکراسی و برابر زنان به عمل می آوردند تعهد يگانهای زنان انگيزاننده بود. اگر به خاطر شورشهای کنونی در سراسر عراق نبود من اجازه می دادم که دخترم به کمپ اشرف سفر کند و اين زنان بسيار متعهد و حرفه ای عضو مجاهدين خلق را ملاقات کند. 

سخنگوی مجاهدين در پايان به مقام ارشد وزارت خارجه اندرز داد بهتر است به جای لفاظيهای آخوندپسند و بی دنده و ترمز عليه مجاهدين که يک به يک در دادگاههای آمريکا و اروپا بررسی و باطل شناخته شده است بر روی حقوق ساکنان اشرف و ليبرتی طبق کنوانسيونهای ژنو و قوانين بين المللی پناهندگی متمرکز شود و از ضرب و جرح مستمر و سوء رفتار دژخيمان عراقی با آنها ممانعت کند و يا دست کم به سکوت در اين باره خاتمه داده يا لااقل دو سطر هم در اين باره موضع بگيرد.

 

توطیه سیاسی علیه مجاهدین نمی تواند تا ابد ادامه پیدا کند

لیلا جدیدی

 

فراسوی خبر... دوشنبه 15 خرداد

این امری آشکار است که خانم کلینتون سیاستهای آمریکا برای ساخت و پاخت با حکومتهای ارتجاعی و غیر مردمی را تا آخرین لحظه ممکن به پیش می برد. آخرین نمونه آن را در جنبشهای "بهار عربی" نظاره گر بودیم که تحت فشار خیزشهای مردمی، گام به گام عقب گرد کرد. اینک وی باید به زور و ضرب رای دادگاهی در کشور خود که نتیجه فعالیتهای شبانه روزی دوستداران، هواداران، اعضای سازمان مجاهدین و مدافعان حقوق بشر است، تصمیم به عقب گرد از یک توطیه سیاسی بگیرد.

سرانجام، پس از 15 سال که از تبانی دولت آمریکا با جمهوری اسلامی در قرار دادن نام سازمان مجاهدین خلق در لیست تروریستی می گذرد، دادگاه واشنگتن به خانم کلینتون، وزیر خارجه آمریکا، یک ضرب الاجل 4 ماهه برای رسیدگی نهایی به این تصمیم داد.

هیات سه نفره دادگاه استیناف آمریکا گفتند، وزیرخارجه در تهيه اسناد مورد نياز برای پاسخگويی به ليست گذاری مجاهدين خلق ايران، دفع وقت کرده و چنانچه این بار طی فرصت داده شده اقدامی صورت نگیرد، درخواست خروج از لیست بالفعل اجرا خواهد شد.

دادگاه مذکور در اين حکم می گويد: "به خاطر بی عملی وزير، سازمان مجاهدين در ميان کاغذبازيهای بوروکراتيک قفل شده است".

حکم دادگاه می افزايد: "هيچ توضيح کافی به ما داده نشد که چرا وزير طی 600 روز گذشته نتوانسته است تصميم بگيرد."

فرصت پیشین دادگاه 180 روز بود. در این مدت، مسوولان در وزارت خارجه بهانه می آوردند که خانم کلینتون "فرصت نکرده". روشن است که این دروغی بیش نیست، زیرا در این مورد تنها کافی بود ایشان برای تعدادی از هزاران کارمند وزارتخانه خود دستور عملی صادر می کرد و نیازی به وقت گذاشتن برای این کار نداشت. پس علت را جز در بند و بستهای سیاسی با جمهوری اسلامی در جای دیگری نمی توان یافت.

رژیم جمهوری اسلامی طی این سالها هم از طریق مزدوران خود در "نایاک" و لابی گریهای پر خرج و هم در مذاکرات پشت پرده برای ادامه این تبانی مزورانه که بیشتر به باج گیری شبیه است، از هیچ کوششی فروگذار نکرده است. حتی در ماه گذشته رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم به شدت کشورهای همسایه را در صورت اجازه اسکان مجاهدین تهدید کرد و گفت، "ما بشدت واکنش نشان خواهیم داد" و این اقدام "تبعات منفی بالایی" خواهد داشت.

بازی دو جانبه ی فشار بر جمهوری اسلامی (چماق) و ساخت و پاخت بر سر وضعیت مجاهدین (هویج) از سوی واشنگتن که تا کنون سبب ادامه حیات منفور جمهوری اسلامی از یک سو و دو کشتار وحشیانه ساکنان اشرف در عراق به پشتیبانی رژیم، سرکوب در ایران و غیره گردیده، نمی تواند تا ابد ادامه پیدا کند. زمان آن رسیده است که دستی که جمهوری اسلامی به دامن آمریکا برای اعمال فشار و سرکوب علیه مخالفان سرسخت خود آویخته، کوتاه شود. 

 

حذف مجاهدین از لیست تروریستی، تسلیم به عدالت

زینت میرهاشمی

 

فراسوی خبر یکشنبه 2 مهر

روز آدینه 31 شهریور، خبر حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا، به سرعت در رسانه ها منعکس شد. این اقدام حدود یک هفته دیگر در اول اکتبر 2012 رسماً اعلام خواهد شد.

حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی برآمد مبارزه ای طولانی، پیگیر، عادلانه، شجاعانه و خونین است. خواست عادلانه مجاهدین حمایت گسترده بسیاری از سیاستمداران و نیروهای مدافع حقوق بشر را به خود جلب کرد.

در ماه ژوئن سال جاری، دادگاه استیتاف آمریکا از هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا خواست حداکثر تا 4 ماه در برابر این موضوع تصمیم بگیرد. این دادگاه اعلام کرده بود که اگر در پایان 4 ماه هیلاری کلینتون پاسخ ندهد دادگاه طی حکمی مجاهدین را از لیست خارج خواهد کرد. روز اول اکتبر 2012 روز پایان این مدت است.

 

نامگذاری مجاهدین در لیست تروریستی در پی سیاست مماشات با رزیم ولایت فقیه و به دنبال روی کار آمدن محمد خاتمی صورت گرفت. دولتهای غربی به شمول آمریکا برای سر به راه کردن رژیم از همه راههای سازش و مماشات استفاده کردند. از دیالوگهای انتقادی، سیاست چماق و هویج تا ارسال پیامک استفاده شد. دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران با استفاده از شرایط سازش، تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد و در خارج از مرزهای ایران بر بحران و تنش دامن زد. از سویی دیگر با استفاده از همین شرایط جنبش مردم ایران را به بهانه لولوی دشمن خارجی سرکوب کرد.

 

مماشاتگران برای پیشبرد سیاستهای خود از مقاومت سازمانیافته و متشکل مردم ایران هزینه کردند. وزارت خارجه آمریکا 15 سال پیش با گذاشتن نام سازمان مجاهدین خلق ایران در لیست تروریستی، شیرین ترین هدیه را برای آشتی به جمهوری اسلامی تقدیم کرد. تسلیم وزارت خارجه به رای دادگاه استیناف بدون شک تلخ کامی را به پایوران رژیم باز خواهد گرداند.

خبر خروج نام مجاهدین از لیست تروریستی آمریکا علاوه بر خشمکین کردن رژیم ولایت فقیه، دارو دسته های سینه چاک ولایت را هم برآشفته کرده است. نایاکها آن را «فاجعه ای برای مردم ایران و ایالات متحده» قلمداد می کنند. عده ای که دموکراسی و حقوق بشر را در خیابانی یک طرفه و مخصوص رنگ و نژاد و عقاید خاصی می دانند، خوشحال نخواهند شد.

اما بر فراز همه غمها و رنجهایی که طی چندین سال بر مبارزان اشرف و خانواده های آنها آمد، این خبر موجی از شادمانی را در دل مدافعان حقوق بشر، آزادی و عدالت و فعالان ضد دیکتاتوری به وجود خواهد آورد. شادمانی که به طور یقین دستاورد سیاست ایستادگی در برابر تسلیم و وادادگی است.

 

 

خروج از لیست تروریستی موقعیتی تازه برای اپوزیسیون

جعفر پویه

 

فراسوی خبر ... یکشنبه 9 مهر

پس از 15 سال مبارزه مستمر و پیگیری خستگی ناپذیر سازمان مجاهدین خلق، شورای ملی مقاومت و هوادان آنها، روز جمعه (28 سپتامبر) وزارت خارجه آمریکا با صدور اطلاعیه ای این سازمان را رسمن از فهرست گروههای تروریستی خود خارج کرد. در این اطلاعیه رسمی آمده است: "وزیر خارجه آمریکا (هیلاری کلینتون) بنابر مفاد قانونی تصمیم گرفت که سازمان مجاهدین خلق و حامیان این گروه را از فهرست سازمان های تروریستی ایالات متحده خارج کند."

عقب نشینی وزارت خارجه آمریکا و تن دادن آن به خواسته به حق اپوزیسیون سازمان یافته ایران نه محصول یک سیاست تازه، بلکه حاصل پیگیری شبانه روزی کسانی است که بر علیه یک برچسب ناعادلانه اعتراض داشتند.

پیروزی مجاهدین در این کارزار به این معنی است که دولت آمریکا برای دلجویی از رژیم جمهوری اسلامی، اقدام به یک عمل سیاسی غیر اصولی کرد که پس از سالها تلاش، غیر قانونی، ناحق بودن آن اثبات شد.

خروج سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت از این لیست اثبات کرد که  نیروهای ترقیخواه ایرانی برخلاف همه انگ و برچسب های دشمن پسند به آن، قادر است با لایه های قدرت تعامل اصولی کرده و بر علیه بند و بست بخشی از آن با پیگیری و استفاده درست از موقعیت های قانونی و ارتباط با سیاستمداران همه کشورها صدای اعتراض خود را به درست ترین وجه ممکن به گوش آنان برساند.

این حرکت ثابت کرد که در دنیای سیاست بر خلاف تبلیغات دشمن، اپوزیسیون ایران از سیاه و سفید کردن پرهیز کرده و قادر است از همه منافذ قانونی و سیاسی به خوبی و به نفع مردم ایران استفاده کند.

هرچند دشمن همه توان و نیروهای مالی، سیاسی و موقعیت و نفوذ خود در میان گروههای همسو در منطقه و جهان را به خدمت گرفت، اما در این کارزار بازنده و به عقب رانده شد. این حرکت بار دیگر توانمندی اپوزیسیون سازمان یافته ایرانی را در تعامل با سیاستمداران جهان کنونی، ارتباط درست با پارلمانترهای آنان و بهره برداری از نهادهای اجتماعی مدافع حقوق انسانها را نشان داد.

به همین دلیل است که خانم مریم رجوی در این مورد می گوید: "این امر موازنه قدرت را تغییر خواهد داد."

این گفته به این معنی است که باز بودن دست اپوزیسیون ایرانی در محافل سیاسی و دیپلماتیک و بهره برداری درست آنها از این اهرمها به نفع مردم ایران، می تواند پشتوانه بین المللی مردم ایران را هرچه بیشتر به رخ بکشد و مردمی که خواهان آزادی و دموکراسی هستند را با امیدواری بیشتری به مبارزه بکشاند.

همچنین خانم رجوی بار دیگر تاکید کردند که "ما یک ایران غیر اتمی، صلح ، امنیت، دموکراسی و حقوق بشر، ثبات، سازندگی، دوستی و توسعه اقتصادی در این منطقه از جهان را پیشنهاد می کنیم که به قوانین و کنوانسیونهای بین المللی احترام می‌گذارد."

برای رسیدن به چنین ایرانی خانم مریم رجوی می گوید: "ما خواهان تغییر در ایران به وسیله مردم ایران و مقاومت عادلانه آنها و حاکمیت رأی مردم در یک انتخابات آزاد هستیم. همزمان ما از جامعه بین‌المللی خواهان پایان دادن قطعی به سیاست استمالت از ملایان سرکوبگر و حمایت از حق آزادی و مقاومت مردم ایران هستیم."

اینکه کفه ترازو از این به بعد به نفع مردم ایران و اپوزیسیون آن در مقابل رژیم آدمکش ولایت فقیه سنگینتر خواهد شد، تاکید درستی است. اما این همه امکان پذیر نیست مگر با آستین بالا زدن تک تک کسانیکه برای ایرانی که مریم رجوی وعده آنرا می دهد تلاش کنند.

رژیم ولایت فقیه در یک کارزار بین المللی شکست سختی متحمل شده است. این تنها پیروزی مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت و هواداران آنها نیست، این پیروزی اپوزیسیون ایرانی است که در چنبره معاملات سیاسی پشت پرده دست بسته شده بود. و اکنون این بندها با تلاشی خستگی ناپذیر پاره شده اند، بهره برداری از آن بستگی به استفاده درست ما از این موقعیت و بکار گیری آن برای پیشبرد امر مبارزه برای ایرانی آزاد، آباد و دموکراتیک دارد.

 

 

بازگشت به صفحه اول ایران نبرد

بازگشت به صفحه نبردخلق