همایش چهل و یکمین سالگرد رستاخیز سیاهکل در مونیخ-آلمان

 

به دعوت کانون ایرانیان آزادیخواه مونیخ، هم میهنان، دوستداران و پشتیبانان سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در این شهر گردهم آمدند تا رستاخیز سیاهکل را گرامی بدارند.

این همایش روز شنبه، 29 بهمن، برابر با 18 فوریه با خوش آمدگویی و قرائت بیانیه کانون ایرانیان آزادیخواه مونیخ آغاز گردید. در این بیانیه آمده است:

 

"بر سينه ات نشست

زخم عميق کاری دشمن

اما،
ای سرو ايستاده نيافتادی

اين رسم توست که ايستاده بميری.

 

دوستان محترم، خانمها و آقایان، حضار گرامی!

از این که دعوت ما را پذیرفتید و در برنامه گرامیداشت حماسه سیاهکل شرکت کردید، از همه شما تشکر می کنیم.

کانون ایرانیان آزادیخواه مونیخ ۴۱ مین سال بنیان گذاری سازمان چریکهای فدایی خلق ایران و همچنین ۴۱ مین سالروز حماسه سیاهکل را به مردم ایران، انقلابیون مبارزی که در هر جا و هر زمان برای یک جامه عاری از استبداد و استثمار مبارزه می کنند و تمامی شهدای راه آزادی تبریک می گوید .

روز ۱۹ بهمن همچنین مصادف با روز شهادت مجاهدین خلق، فرمانده موسی‌ خیابانی، اشرف رجوی و آذر رضایی از اعضای مرکزیت سازمان مجاهدین خلق ایران در سال ۱۳۶۰ است که به دجالیت خمینی نه گفتند، در مقابل این دزد انقلاب ایستادند، شقاوت او را آشکار کردند و با خون خود به عهد خود با خلق و انقلاب وفادار ماندند. یادشان پایدار باد.
تاریخ ایران در صد سال گذشته شاهد فداکاری و مبارزه بی امان فرزندان خود علیه استبداد و برای نیل به یک جامعه
عاری از هر گونه ستم و استثمار است. از ستار خان و باقر خان تا میرزا کوچک خان جنگلی، از مصدق تا فدایی خلق بیژن جزنی و مجاهد خلق حنیف نژاد و موج عظیم کسانی که در این سالها برای خلق یک جامعه آزاد و دموکراتیک مبارزه کردند، راه انقلاب را به پیش برده اند و از هیچ چیز دریغ نکرده اند.

یادشان در قلب همه ایرانیان و شیفتگان عدالت و آزادی جاوید و راهشان پر رهرو باد!
پس بپا خیزیم و با یک دقیقه سکوت یاد آنها را گرامی بداریم."

 

رفیق جعفر پویه، عضو کمیته مرکزی سازمان چریکهایی فدایی خلق ایران سخنران این مراسم بود که پیرامون چگونگی شکل گیری سازمان و شاخصهای آن گفت: "بسیار می گویند که فدایی از آمریکای لاتین و یا کوبا و فلان و بهمان کپی برداری کرد؛ حرفهایی که حتا خود گویندگان را هم نمی تواند بفریبد. اگر کسی اندکی با ادبیات فدایی آگاهی داشته باشد، اگر همان اندک تولیدات سنگین وزن آن سالهای فدایی را خوانده باشد، می داند که فدایی با اندیشه خود، با مطالعه خود، با ممارست و بررسی همه جوانب روابط اقتصادی و اجتماعی جامعه به این نتیجه رسید که باید دست به کار شود. او برای دیگران تئوری نمی بافد، به دیگران نمی گوید که چه بکنند و چه نکنند. او برای باز کردن راه مبارزه، برای گذر از سد استبداد حاکم، برای شکستن یخ دیکتاتوری تلاش می کند، به نتیجه می رسد و اقدام به عمل می کند."

رفیق پویه همچنین به ارتباط گردانهای مبارزه جهانی برای عدالت و آزادی با یکدیگر پرداخت و تجارب بهار اجتماعی عرب و جنبش وال استریت را از نگاه جنبش اجتماعی ایران بررسی کرد. او تاکید کرد: "دستاوردهای جنبش مردم در هر کنار گوشه، دستاورد بشریت امروزی است و متعلق به همگان است. این حق همه‌ی ماست که با یکدیگر در ارتباط باشیم و تجربیات خود را با هم به اشتراک بگذاریم. از یکدیگر بیاموزیم و برای حمایت درخواست همراهی و همگامی کنیم."

 

رفیق پویه همچنین در بخش دیگری از این همایش با شرکت کنندگان به گفتگو پرداخت و به شماری از پرسشهای حضار پاسخ داد.

 

خانم گیسو شاکری، هنرمند معترض، میهمان دیگر این همایش بود که با رنگین کمان ترانه های زیبا و پر شور خود به مراسم رنگ و نور داد. او پیش از آغاز برنامه خود، شمعهایی را به یاد فرمانده صفایی فراهانی و یارانش برافروخت و یاد و نام شعله های همیشه تابان سیاهکل را گرامی داشت.

 

رفیق فریدون از کارگاه هنر ایران، صدای سرخ و آشنای سازمان، بخش دوم هنری همایش را با ترانه – سرود میهنی "آفتابکاران جنگل" و در حالی که شرکت کنندگان یکصدا او را همراهی می کردند، آغاز کرد. رفیق فریدون پس از اجرای چند ترانه سرود خاطره انگیز با معرفی آثار جدید کارگاه هنر برنامه خود را به پایان برد.

 

در انتهای همایش، سرود انترناسیونال به طور دسته جمعی خوانده شد و به این ترتیب یک شب فراموش نشدنی با توشه هایی برای فردا به پایان رسید.     

 

   

بازگشت به صفحه اول ایران نبرد

بازگشت به صفحه نبردخلق