کارگران:پنجشنبه 20 دی 1386-10 ژانویه 2008

تاكسيرانان كاشمر به نحوه اعمال قانون در كاشمر اعتراض كردند

خبرگزاري فارس

جمعه 14 دی 1386-4 ژانویه 2008

 تعدادي از رانندگان تاكسي درون شهري كاشمر، پنجشنبه شب با تجمع در مقابل راهنمائي و رانندگي اين شهرستان، نسبت به نحوه اعمال قانون اعتراض كردند. 

به گزارش خبرگزاري فارس از كاشمر، يكي از رانندگان تاكسي با بيان اين كه طبق مصوبه شوراي ترافيك ايستادن 3دستگاه تاكسي در ايستگاه‌ها تصويب شده است گفت: با وجود اين مصوبه، نيروهاي راهنمائي و رانندگي مبادرت به صدور قبض جريمه براي ايستادن در ايستگاه‌ها مي‌كنند.

يكي ديگر از رانندگان تاكسي نيز با اشاره به وجود تعداد زياد وسائط نقليه شخصي كه در سطح شهر اقدام به جابه‌جائي مسافر مي‌كنند اظهار داشت: چرا راهنمائي و رانندگي با اين گونه خودروها كه مبادرت به سوار كردن بيش از حد مجاز مسافر سوار مي‌كنند برخورد نمي‌كند و تنها تاكسي‌ها را با بيش از 4 نفر مسافر جريمه مي‌كند.

عضو هيئت مديره اتحاديه تاكسيراني كاشمر نيز با بيان اين كه رانندگان تاكسي در هفته نيروي انتظامي و همچنين روز حمل و نقل نهايت همكاري را با نيروي انتظامي انجام مي‌دهد گفت: با وجود همكاري رانندگان تاكسي‌ها با نيروي انتظامي، اين قشر زحمتكش را با صدور قبض‌هاي جريمه تنبيه مي‌كنند.

محمد نظام‌دوست كه حدود 13سال است به رانندگي تاكسي مشغول است معتقد است كه يك راننده تاكسي بايد آرامش داشته باشد تا بتواند به مردم خدمات مطلوب‌تري ارائه دهد ولي امروز نيروهاي راهنمائي و رانندگي اين آرامش را از رانندگان تاكسي سلب كرده‌اند.

عضو ديگر اتحاديه تاكسيرانان كاشمر با بيان اين كه كم و كاستي‌هائي نيز در بخش سرويس‌دهي و ارائه خدمات به شهروندان كاشمري وجود دارد گفت: مسئولان ذيربط بايد با برگزاري جلسات با حضور نمايندگان تاكسيراني نسبت به رفع نقايص موجود برنامه‌ريزي و تصميم‌گيري نهائي را انجام دهند.

حسن علي پناه با اشاره به سابقه 16 ساله خود در امر تاكسيراني در كاشمر خواستار ساماندهي حمل و نقل درون شهري در كاشمر شد.

وي با بيان اين كه حدود 100 تاكسي در كاشمر به دليل پائين بودن مدل، گاز سوز نمي‌شوند تصريح كرد: اگر مسئولان امكانات و تسهيلات قرض‌الحسنه در اختيار رانندگان قرار دهند آنها نيز نسبت به تعويض خودروي خود اقدام مي‌كنند.

يكي ديگر از اعضاي اين هيئت مديره با اشاره به عمر بالاي تاكسي و پائين بودن مدل آن گفت: با توجه به بالا بودن هزينه‌ها، قطعات و مخارج تاكسي‌ها، داشتن تاكسي و رانندگي آن از روي اجبار و تنها براي تأمين مايحتاج زندگي است.

حسن فتحي با اشاره به اختصاص روزانه 23 ليتر بنزين به تاكسي‌هاي درون شهري افزود: اين ميزان بنزين تنها پاسخ‌گوي حركت 6 تا 7 ساعت تاكسي در روز است.

وي همچنين سهميه بنزين تاكسي‌هاي دو گانه‌سوز را روزانه 12ليتر بيان كرد كه اين مقدار نيز تأمين كننده 4ساعت كار تاكسي در سطح شهر است.

عضو هيئت مديره اتحاديه تاكسيراني كاشمر با بيان اين كه بنزين اختصاص يافته تأمين كننده سوخت تاكسي‌ها براي فعاليت كم است اظهار داشت: رانندگان تاكسي، براي ارائه سرويس و كسب درآمد مجبورند بنزين نيز به صورت آزاد تهيه كنند.

به گفته وي جهت ارائه خدمات در 12 ساعت نياز به 30 تا 40 ليتر بنزين است.

اين گزارش حاكي است، در حال حاضر 261 تاكسي درون شهري در كاشمر وجود دارد كه بيش از 400 خانوار از محل درآمد آن امرار معاش مي‌كنند.

احضارفعالین کارگری و کارگران شرکت کننده در اعتصاب

همبستگی دانشجویان ایران

پنجشنبه 13 دی 1386-3 ژانویه 2008

بنابه گزارشات رسیده از شوش در روزهای اخیر کارگران کاغذ سازی پارس، در پی به تعویق افتادن حقوق آنها به مدت 3 ماه دست به اعتصاب زدند و خواستار پرداخت حقوق معوقۀ خود شدند در پی این اعتصاب اداره اطلاعات شوش 25 نفر از فعالین کارگری و کارگران شرکت کننده در این اعتصاب را به اداره اطلاعات احضار کرد و آنها را تحت فشار و مورد تهدید قرار داد آنها پس از ساعاتی بازداشت در اداره اطلاعات آزاد شدند.کارگران پس از 3 روز اعتصاب نهایتا به خواسته های به حق آنها تن داده شد . کاغذ سازی پارس که بیش از 1000 کارگر در آن شاغل هستند و از شرکتهای زیر مجموعه طرح نیشکر هفت تپه می باشد.

همزمان با اعتصاب فوق کارگران نی بر طرح نیشکر هفت تپه از روزدو شنبه 10 دی 1386 دست به اعتصاب زدند. آنها در اعتراض به دفترچه های درمانی بیمه خود که بعضی از آنها بیش از 15 سال حق بیمه پرداخت کرده اند ولی از امکانات درمانی بیمه محروم هستند.

از طرفی دیگرطبق توافقات قبلی کارگران نیشکر هفت تپه با آخوند یعقوب شفیعی مدیر عامل شرکت طرح نیشکر هفت تپه که حقوق کارگران، آخر هر برج بدون تاخیرزمانی باید پرداخت شود ولی 13 روز از آذر ماه می گذرد و هنوزنسبت به پرداخت حقوق کارگران اقدامی انجام نگردیده. کارگران به مدیر عامل و هیئت مدیره شرکت تا روز شنبه 15 دی ماه 1386مهلت داده اند که حقوقشان پرداخت شود و در غیر اینصورت دست به اعتصاب خواهند زند.

فعالین کارگری همچنین با تلاشها و پیگیریهای ممتد و علیرغم بازداشتها و تهدیدات از طرف اداره اطلاعات علیه آنها برای دست برداشتند ازخواستۀ خود که همانا داشتن یک تشکل کارگری مستقل است، روز گذشته برای چندمین بار به اداره کار استان خوزستان مراجعه کردند که به آنها اطلاع داده شد موافقت خود را برای داشتن چنین تشکلی به اداره کار شوش اعلام کرده اند. فعالین کارگری به اداره کار شوش مراجعه نمودند و پیگیر آن موافقت شدند به آنها گفته شد که ما تحت فشار اداره اطلاعات شوش قرار داریم و به ما دستور اکید داده شده که از صدور آن خوداری نمایند.

در يك طرح ضربتي

كارگران جوياي كار در اصفهان به محل هاي خاص هدايت شدند

خبرگزاري فارس

شنبه 15 دی 1386-5 ژانویه 2008

مدير امور نظارت و كنترل شهرداري اصفهان گفت: براي آسايش و رفاه بيشتر شهروندان، در يك طرح ضربتي، كارگران جوياي كار در اصفهان به محل‌هاي خاصي هدايت شدند. 

محمد مطيعي فرد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان، با تاكيد بر اينكه تجمع كارگران جوياي كار در چهارراه ها و معابر اصلي شهر، آرامش را از زندگي برخي شهروندان سلب كرده است افزود: مديريت نظارت و كنترل شهرداري اصفهان براساس وظايف محوله و با هدف رفع سد معبر، اين كارگران را به محل‌هاي مشخص شده هدايت مي‌كند.

وي اظهار داشت: متاسفانه تجمع كارگران جوياي كار در ميادين، چهارراه ها و خيابان‌هاي اصلي، علاوه بر ايجاد مزاحمت براي شهروندان باعث نازيبايي و ناهنجاري در سطح شهر مي‌شود، به نحوي كه تاكنون تقاضاهاي بسياري از سوي شهروندان براي انتقال اين افراد به محل‌هاي خاص به دست شهرداري اصفهان رسيده است.

مدير امور نظارت و كنترل شهرداري اصفهان تصريح كرد: اين نهاد با اجراي طرح‌هاي مختلف، موضوع جمع آوري و انتقال كارگران جوياي كار در اصفهان را پيگيري و اين مسئله را در اولويت برنامه‌هاي كاري خود قرار داده است.

وي ادامه داد: بر همين اساس اكيپ‌هاي رفع تخلفات شهري نظارت و كنترل شهرداري اصفهان، هر روز در محل‌هاي تجمع اين كارگران حضور يافته و آنان را به محل مشخص شده هدايت مي‌كند.

مطيعي فرد افزود: همچنين با نصب تابلوهايي جهت راهنمايي افرادي كه متقاضي استفاده از نيروي كار هستند، اطلاع رساني كافي براي شهروندان صورت گرفته و آنان مي‌توانند با مراجعه به محل استقرار كارگران جوياي كار از نيروي انساني فوق استفاده كنند.

وزير كار و امور اجتماعي:

بررسي افزايش دستمزد كارگران همچنان ادامه دارد

صدور كارت كار براي كارگران افغاني كمك بزرگي به افغانستان است   

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

چهارشنبه 19 دی 1386-9 ژانویه 2008

بحث افزايش دستمزد كارگران همانند هر سال از شهريور ماه امسال نيز آغاز شده و همچنان در كميسيون‌هاي تخصصي در حال پيگيري است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد جهرمي‌ ـ وزير كار و امور اجتماعي ـ در حاشيه جلسه هيات دولت درباره صادر نشدن كارت كار براي 300 هزار نفر كارگر افغاني و در خواست دولت افغانستان براي انجام صدور اين كارت‌ها توضيح داد: همين ميزان كارت كار كه قرار شده صادر شود حركت بسيار بزرگ و كمكي به دولت و ملت دوست افغانستان است.

به گفته او به نظر مي‌رسد براي ساماندهي بخش اقتصادي داخل نيز به همين نياز مناسب خواهد و بيش از آن نيز مناسب نخواهد بود. تصميم‌گيري افزايش حقوق كارگران در شوراي عالي كار صورت مي‌گيرد.

وي درباره افزايش حقوق كارگران در پايان سال تصريح كرد: طبق روال گذشته از بعد شهريور ماه هر سال، ارزيابي‌ها و تحقيقات درباره دستمزد كارگران در مشاغل، صنايع و مناطق مختلف صورت مي‌گيرد و در اين باره كار كارشناسي انجام مي‌شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر نيز اين بررسي‌ها همانند سال‌هاي گذشته انجام مي‌شود.

به گفته او كميسيون‌هاي تخصصي با نمايندگان خاص كارگران و كارفرما‌ها ادامه پيدا مي‌كند.

جهرمي‌ متذكر شد: در نهايت در جلسه شوراي عالي كار نسبت به اين مسائل تصميم‌گيري خواهد شد.

معضلات بيشماركارگران نانوايي

آینه روز

19 دی 1386, بوسيله ى دیاکو

كارگران نانواها عليرغم كار طاقت فرسايي كه انجام ميدهند , حقوق ناچيزي مي گيرند و هيچ گونه مزايايي دريافت نمي كنند . آنها معمولا ساعت ۰۲۳۰ بامداد ازخانه به قصد رفتن به محل كار بيرون مي روند و بعداز۱۱ تا۱۲ ساعت كارسنگين به خانه برمي گردند . يك كارگر نانوا دراين رابطه گفت : من قبلا در اسلامشهر كارگري ميكردم با اين كه كارم خيلي شاق بود اما پولي كه مي گرفتم مطلقا جوابگوي خانواده ۴ نفره من نبود . به تهران آمدم و اكنون در مسگرآباد تهران دريك نانوايي كارمي كنم . الان كه درتهران هستم متوجه شده ام كه آسمان ما كارگرها و به خصوص كارگرهاي نانوايي در همه جا يك رنگ است . من درروز با وجود اين كار طاقت فرسا ۷ تومان دستمزد ميگيرم . يعني ماهانه ۲۱۰ هزارتومان , ۱۱۰ هزار تومان آن را براي يك خانه ۴۰ متري اجاره خانه ميدهم برايم ۱۰۰ هزار تومان ميماند.

درنظر بگيريد يك خانواده ۴ نفره درتهران چگونه ميتواند با اين ۱۰۰هزار تومان زندگي كند . هيچ گونه مزايايي هم ندارم . بيمه نمي توانم بشوم . بچه من مريض شود با اين دستمزد چكارش مي توانم بكنم . اين درحالي است كه ۴ ميليون هم بدهكارم . بااين ميزان دستمزد واين همه گراني و تورم وحشتناك من چكار مي توانم بكنم . باوركنيد من ماه به ماه نمي توانم يك كيلو گوشت براي فرزندانم تهيه كنم . پرتغال كيلويي ۷۰۰ – ۸۰۰ تومان است, من چگونه مي توانم براي اين خانواده بااين دستمزد ميوه اي تهيه كنم . من يك نوزاد درخانه دارم . وضع جسمي مادرش با اين وضع تغذيه مشخص است . نياز به شيرخشك دارد براي هر بسته شيرخشك بايد ۲۵۰۰۰ تومان بدهم . همه همكارانم كمابيش در شرايط من هستند . متاسفانه هيچ گونه كاري براي اين قشركه تعدادشان كم هم نيست ازطرف حكومت نميشود . درحالي كه هميشه شعارتوخالي حمايت از مستضعفين را ميدهند

اين حقوق ها كفاف زندگي ما را نميدهد

آژانس ايران خبر

چهارشنبه 19 دی 1386-9 ژانویه 2008 

يكي از كارمندان پرسنل شهرداري اهواز در خصوص وضعيت نابسامان خود و همكارانش گفت : اكثر كاركنان و پرسنل دو كاره و سه كاره هستند اين حقوق ها كفاف هزينه ها را نميدهد. وي ادامه داد من ده سر عائله هستم . اول سال تخم مرغ را به قيمت 60 تومان مي خريدم الان 125تومان, گوشت گوسفند را 4هزارتومان الان 6هزار تومان و قرار است تا عيد 9هزار تومان شود. قند و شكر هم از 600تومان به 750 تومان رسيده و به همين ترتيب بقيه اجناس گران وگرانتر شده است ولي حقوق ما فقط در سال يكبار افزايش دارد كه آنهم ده درصد كه متناسب با تورم سال گذشته است وتورمي كه از اول سال تا آخر سال بالا ميرود چه مي شود, خدا ميداند. واقعا زندگي كردن مشكل است.

پايه حقوق كارگري جوابگوي خرج كارگران نيست

آژانس ايران خبر

سه شنبه 18 دی 1386-8 ژانویه 2008 

در حال حاضر با واردات بي رويه پارچه, كارخانه هاي ريسندگي دچار ركود شده اند به طوريكه پارچه هاي توليدي داخلي بازاري ندارند, يكي ازكارگران كارخانه ريسندگي كرمان دراين رابطه مي گويد: الان در كل كشور به خاطر واردات پارچه, نساجي داخلي دچار مشكل شده است.كارخانه ريسندگي كرمان سال 72 تاسيس شده است و دستگاه ها همه نو هستند, حوادث ايمني هم به طور خاص نداشتيم, اما ركود بازار باعث شده كه حتي كارخانه نمي تواند حقوق مارا كه 183 هزارتومان است بدهد. اينجا حقوق معوقه نداريم در سازماندهي اينجا همه چه رسمي و چه غير رسمي قراردادي شدند ما تقريبا 120 كارگر هستيم, حقوق كارگران هم طبق قانون كار پايه 183 هزار تومان است , اضافه حقوق هم نميدهند مزايا هم براي ما هيجده هزار تومان است آنقدر در بازار با ركود مواجه هستيم كه ديگر براي كارخانه اضافه كاري صرف ندارد,حالا با اين وضع بازار ما با اين حقوق كم بدون اضافه كاري و مزايا چه كار كنيم؟ اين پايه حقوق كفاف زندگي يك كارگر را نمي دهد,اگه حتي 50 هزار تومان هم اضافه بشه باز هم براي زندگي يك كارگر كافي نيست وخصوصا براي خانواده هاي عيال وار جوابگو نيست. در حال حاضر پايه حقوق يك فرد متوسط بايد 500 هزار تومان باشد. تا بتوانيد در حد بخور و نمير زندگي كند.

اعتراض يعقوب سليمي مسئول كميسيون حقوقي سنديكا شركت واحد تهران درمسجد به احمدي نژاد

آژانس ايران خبر

سه شنبه 18 دی 1386-8 ژانویه 2008   

يعقوب سليمي مسئول كميسيون حقوقي سنديكا شركت واحد تهران بنا به اخبار رسيده ,روز يكشنبه 16ديماه, يعقوب سليمي مسئول كميسيون حقوقي سنديكا شركت واحد تهران,در مسجدي كه احمدي نژادسخنراني داشته دررابطه با وضعيت ومشكلات كارگران شركت واحد شروع به اعتراض ميكند . احمدي نژاد هم گفته كه مسائل تان را دنبال ميكنيم . آقاي سليمي دراين رابطه گفته اند كه ”اگر تا آخرهفته به ما جواب داده نشود مجددا پيگيري ميكنيم و مسئله را ول نمي كنيم. 

معضلات بيشماركارگران نانوايي

آژانس ايران خبر

سه شنبه 18 دی 1386-8 ژانویه 2008   

كارگران نانواها عليرغم كار طاقت فرسايي كه انجام ميدهند , حقوق ناچيزي مي گيرند و هيچ گونه مزايايي دريافت نمي كنند . آنها معمولا ساعت 0230 بامداد ازخانه به قصد رفتن به محل كار بيرون مي روند و بعداز11 تا12 ساعت كارسنگين به خانه برمي گردند . يك كارگر نانوا دراين رابطه گفت : من قبلا در اسلامشهر كارگري ميكردم با اين كه كارم خيلي شاق بود اما پولي كه مي گرفتم مطلقا جوابگوي خانواده 4 نفره من نبود . به تهران آمدم و اكنون در مسگرآباد تهران دريك نانوايي كارمي كنم . الان كه درتهران هستم متوجه شده ام كه آسمان ما كارگرها و به خصوص كارگرهاي نانوايي در همه جا يك رنگ است . من درروز با وجود اين كار طاقت فرسا 7 تومان دستمزد ميگيرم . يعني ماهانه 210 هزارتومان , 110 هزار تومان آن را براي يك خانه 40 متري اجاره خانه ميدهم برايم 100 هزار تومان ميماند . درنظر بگيريد يك خانواده 4 نفره درتهران چگونه ميتواند با اين 100هزار تومان زندگي كند . هيچ گونه مزايايي هم ندارم . بيمه نمي توانم بشوم . بچه من مريض شود با اين دستمزد چكارش مي توانم بكنم . اين درحالي است كه 4 ميليون هم بدهكارم . بااين ميزان دستمزد واين همه گراني و تورم وحشتناك من چكار مي توانم بكنم . باوركنيد من ماه به ماه نمي توانم يك كيلو گوشت براي فرزندانم تهيه كنم . پرتغال كيلويي 700 – 800 تومان است, من چگونه مي توانم براي اين خانواده بااين دستمزد ميوه اي تهيه كنم . من يك نوزاد درخانه دارم . وضع جسمي مادرش با اين وضع تغذيه مشخص است . نياز به شيرخشك دارد براي هر بسته شيرخشك بايد 25000 تومان بدهم . همه همكارانم كمابيش در شرايط من هستند . متاسفانه هيچ گونه كاري براي اين قشركه تعدادشان كم هم نيست ازطرف حكومت نميشود . درحالي كه هميشه شعارتوخالي حمايت از مستضعفين را ميدهند.

برخي فعالين كارگري شرق تهران در كارخانه آزمايش گردهم مي آيند

آژانس ايران خبر

سه شنبه 18 دی 1386-8 ژانویه 2008    

طبق خبردريافتي , قراراست عده اي ازفعالين كارگري شرق تهران , دوشنبه آينده برابر با تاريخ 24/10/86 دركارخانه آزمايش تهران گرد هم بيايند . يك فعال كارگري با اعلام اين خبر افزود : موضوعات عام كارگران پايه حقوق براي سال آتي , معضل كارگران قراردادي و موج مستمراخراج كارگران مي باشد.

مشكلات كارخانه ها در شهر نيشابور

آژانس ايران خبر

چهارشنبه 19 دی 1386-9 ژانویه 2008

كارخانه هاي صنعتي در شهرستان نيشابور از سال 84 به حالت تعطيل درآمده و كارگران اين كارخانه ها در وضعيت بلاتكليف قرار دارند. يكي از كارگران در همين رابطه به خبرنگار ما گفت : « متاسفانه يخچال سازي ها همه دچار مشكل شده اند و يا تعطيل هستند يا ورشكست شدند. كارگران هم آواره, گاهي از طرف كارخانه يك حقوقي داده مي شود اما با اين حقوق مگر مي شود زندگي كرد؟». يكي از كارگران شركت اميد صنعت گفت: «شركت ما توليدات بخاري وآبگرمكن داشت كه حدود هشتاد نفر در آن كار مي كرديم , از سال 84 به علت ورشكستگي تعطيل است و كارگران آن با مشكلات زيادي روبرو هستند . بعضي ازاين كارگران براي گذران امورات زندگيشان به دست فروشي و كفاشي رو آورده اند . در اين دوسال كسي براي ما كاري انجام نداده است.

عدم پرداخت حقوق ومزاياي كارگران شركت قوه پارس قزوين وارد نوزدهمين ماه خودشد

آژانس ايران خبر

دوشنبه 17 دی 1386-7 ژانویه 2008

بدنبال تجمع اعتراضي روز 4شنبه گذشته كارگران وبازنشستگان شركت قوه پارس قزوين درمقابل وزارت صنايع ومعادن ,ازآنجا كه هيچگونه پاسخي به درخواستهاي آنهاداده نشده است, تعداد 35 تن از آنان تصميم به تجمع اعتراضي جلوي مجلس درروز يكشنبه 16 ديماه گرفتند كه بدليل خرابي هوا ومسدود بودن راه قزوين - تهران اين تجمع به روز بعد موكول گرديد.درخواست اين كارگران تعيين تكليف وضعيت آنها پس از 19 ماه گذشتن از زمان تعطيلي كارخانه وعدم دريافت حقوق ومزاياي خود ميباشد. يكي ازكارگران قديمي اين كارخانه دررابط با وضعيت كارگران كارخانه چنين گزارش ميدهد: قرار بود بما وام بدهند ودراين رابطه روز چهارشنبه 12 ديماه جلوي وزارت صنايع رفتيم ولي هيچ خبري نشد.همه ميگويند بودجه نداريم .وزارت كار هم مارا به اداره كار قزوين ارجاع داد اما آنجا هم جوابي نگرفتيم.اين كارگر درادامه صحبتهايش با اشاره به وضعيت وخيم معيشتي كارگران اخراجي گفت: زندگيمان داغان شده است و تعدادي خانواده ها نيـز ازهم پاشيده اند،محلي براي زندگي ندارند والان هم يكي ازكارگران همكارمان بدليل فشارهاي ناشي ازبيكاري وفقر ناشي از بيكاري ، خانواده اش ازهم پاشيده واو اكنون بزندان افتاده است.

تشديد مضاعف سركوب سنديكا هم كليك خورد

آژانس ايران خبر

دوشنبه 17 دی 1386-7 ژانویه 2008  

روز دوشنبه 86.10.16 آقاي ناصرغلامي , عضوهيات مديره سنديكاي شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه , در دادگاه به اصطلاح انقلاب درخيابان معلم , عليرغم خواست خود , حاضر شد . اين حضور در پي فراخوانده شدن او از جانب دادستاني به خاطر يك تجمع ساده كارگري در مقابل وزارت كار انجام گرفت . اين تجمع كه سال گذشته انجا م شده است به خاطر بازگشت به كار رانندگان شركت واحد كه خود آقاي غلامي هم جزوشان بود انجام گرفت با اين حال در آزادترين كشور دنيا ! يك كارگربايد سالها تاوان يك تجمع ساده مدني كارگري را بپردازد . يك فعال حقوق اجتماعي وتجمعات مدني از تهران گفت : چند روز پيش نايب رئيس سنديكاي شركت واحد آقاي ابراهيم مددي با اين كه اخيراز زندان آزاد شده است مجددا احضار گرديد . همچنين چند نفرديگر از اعضا اين سنديكا درروزهاي اخير در معرض فراخواني هاي اين چنيني واقع شده اند . به نظرمي رسد مجددا يك فضاي تشديد سركوبي بطورمضاعف در رابطه با سنديكا كليك خورده

است.

کارخانه چوکا گیلان تعطیل شد

شمال نیوز

سه شنبه 18 دی 1386-8 ژانویه 2008    

 مديراجرايي كارخانه چوكا روز دوشنبه ازتعطيل شدن اين واحد صنعتي به دليل نداشتن سوخت جايگزين خبر داد.

غلام‌حسين كشاورزگفت: با توجه به‌ضرورت صرفه‌جوئي در مصرف سوخت گاز و استفاده از سوخت جايگزين ،متاسفانه تاكنون قادر به سوخت جايگزين نشده‌ايم كه بدين دليل از روز گذشته تاكنون اين شركت تعطيل است.

به گفته وي، اكنون اين كارخانه كه‌توليدكننده بزرگ كاغذ گرافيك است به علت تعطيلي روزانه يكصد ميليون تومان خسارت متحمل مي‌شود.

اخراج کارگران مجتمع صنعتی صماء

کمیته دفاع از محمود صالحی

دوشنبه 17 دی 1386-7 ژانویه 2008  

صد و شصت و پنج نفر از کارگران قراردادی و حدود ۱۰۰ نفر از کارگران پیمانی مجتمع صنعتی صماء، در تاریخ اول دی ماه جهت در یافت حقوق معوقه خود از مرداد ۸۶ تا آذر ۸۶ وهمچنین تمدید قرارداد سه ماهه پایان سال ۸۶ به مدیریت مراجعه کرده اما تا به حال هیچ گونه پاسخی را دریافت نکرده‌اند.

کارگران در جواب به این دهن کجی کارفرما و مدیریت شرکت، ضمن نوشتن درخواست کتبی برای پرداخت حقوق معوقه و بازگشت به کار، به اداره کار و همچنین فرمانداری شهر قروه مراجعه کرده و در مقابل اداره کار و فرمانداری این شهر تجمع کردند.

طبق حکم اداره کار و با تنظیم صورت جلسه‌ای، مدیریت موظف گردید تا روز پانزدهم دی ماه کلیه حقوق معوقه کارگران پرداخت شود و ضمینه بازگشت به کار آنان را فراهم سازد ولی تا به حال نه کارگران به سر کار برگشتند و نه حقوقشان پرداخت شده است.

روز شنبه پانزدهم دیماه قرار شد که کارگران کلیه حقوق معوقه خود را دریافت و به سر کارشان برگردند، اما کارفرما از دادن حقوق معوقه کارگران خودداری کرد.

کارگران مجددا به اداره کار مراجعه کرده که با جواب بی اساس اداره کار مواجه شدند و در نهایت ۱۶۵ نفر از کارگران در جلو اداره کار شهر قروه دست به تجمع زدند.

به همین دلیل کارگران امروز یکشنبه شانزدهم دیماه در مسجد داروغه سنندج، جهت مشورت جمع شده و جلسه‌ای را ترتیب دادند. کارگران در این جلسه تصمیم گرفتند که صندوقی برای کمک به کارگران اخراجی و جمع آوری کمک های مالی داشته باشند.

مجتمع صنعتی صماء متشکل از شرکت های شیان، کیسه زرین، ظریف ناز، مبتکر