برخی از مهمترین حرکتهای اعتراضی کارگران و مزدبگیران در آذر 1390

*بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، به دنبال اعتصاب روز سه شنبه ا آذر کارگران کارخانه پرریس، کارفرمای این کارخانه ناچار شد یک ماه از دستمزدهای معوقه این کارگران را به حساب آنها واریز کند. کارگران ریسندگی پرریس در اعتراض به عدم پرداخت 8 ماه از دستمزدهای خود و عیدی و پاداش سال 1389، روز اول آذر ماه دست از کار کشیدند و پس از دریافت یک ماه از دستمزدهایشان، روز 2 آذر بر سر کارهای خود بازگشتند.
کارخانه ریسندگی پرریس در شهر سنندج است.

*روز چهارشنبه 2 آذر، کارمندان ستاد بسیج اقتصادی کل کشور در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مزایای خود در ماههای گذشته ، جلوی ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت تجمع کردند. به گزارش مهر، این افراد که از ساعت ۹ صبح تجمع کرده بودند، خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند.

*کارگران بازنشسته شرکت فولاد اصفهان روز سه شنبه ۲۲ آذر در مقابل مجلس رژیم تجمع کردند. به گزارش مهر، حدود یک ماه پیش نیز این کارگران در مقابل مجلس تجمع کرده بودند.

*روز سه شنبه ۲۲ آذر، کارگران شرکت سامیکو صنعت همدان پس از گذشت ۱۰ سال از تعطیلی کارخانه و بلاتکلیفی خود، برای چندمین بار در مقابل خانه کارگر استان تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، کارگران این شرکت با انتقاد از سهل‌‏انگاری و عدم توجه مسئولان استان برای رفع مشکلات خود خواستار رسیدگی به این امر و ارائه جواب قانع‌‏کننده‌‏ مسوولان شدند.

*تعدادی از کارگران ریسندگی خاور رشت در روز سه شنبه 22 آذر، به دلیل عدم دریافت شش ماه حقوق خود مقابل استانداری گیلان تجمع کردند.
یکی از کارگران کارخانه ریسندگی خاور در گفت ‌و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: کارگران کارخانه ریسندگی خاور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند و به دلیل عدم دریافت حقوق با مشکلات زیادی مواجه هستند.

*به گزارش خبرگزاری دولتی مهر، کارگران و بازنشستگان شرکت فولاد اصفهان در اعتراض به قطع مستمریشان صبح روز سه شنبه 22 آذر روبروی درب مجلس تجمع کردند. حدود یک ماه پیش نیز این کارگران مقابل مجلس تجمع کرده بودند.

*تجمع اعتراض آميز كارگران شركت مخابراتي راه دور (ITI) شيراز به دليل عدم اجراي مصوبات دولت در خصوص اين واحد صنفي كه از روز شنبه 26 آذر شروع شده بود روز دوشنبه 28 آذر با بستن خيابان شدت گرفت. به گزارش ایلنا، كارگران اين شركت صبح روز دوشنبه 28 آذر به علت عدم توجه مسئولان استاني و كشوري به اعتراضاتشان با بستن خيابان كه چند ساعتي به طول انجاميد، شدت بخشيدند.
كارگران شركت مخابراتي راه دور (ITI)، تا زماني كه نتيجه اي از اين اعتراصات حاصل نشود به تجمع خود در روزهاي آتي ادامه مي‌دهند، چرا كه اين كارگران چيزي براي از دست دادن ندارند.

سرکوب، آزار، پرونده سازی، دستگیری، شکنجه و محاکمه فعالان کارگری در ایران را به شدت محکوم می کنیم.

منبع: نبردخلق شماره 318، پنجشنبه 1 دی 1390 (22 دسامبر 2011)
http://www.iran-nabard.com/n318/karegari318.htm