مراسم چهل و چهارمین سالگرد رستاخیز سیاهکل برگزار شد

 

 

 بعد از ظهر روز شنبه 18 بهمن (7 فوریه 2015) یادمان چهل و چهارمین سالگرد حماسه سیاهکل در شهر کلن (آلمان) برگزار شد.

بر دیوارهای سالن، آرم سازمان، تصویرهایی از شهدای حماسه سیاهکل، رهبران و بنیانگذاران سازمان و نیز عکسهایی از خیزشهای مردم ایران نصب شده بود.

در آغاز برنامه رفیق کامران عالمی نژاد با خوش آمدگویی به حضار گفت: "بهمن آمد و گاه سیاهکل رسید تا ما را به نقطه ای دور، جایی که همه چیز از آنجا آغاز شد، ببرد.

44 سال بعد، هنوز افقی که صفایی و یارانش به سوی آن قامت برافراشتند، در برابر گسترده است و مشتاقان آزادی و عدالت را به خویش می خواند.

یاد پر شور چریکهای فدایی خلق را گرامی می داریم، همچون مشعلی که این راه طولانی را نور و گرما می بخشد. نام شان را صدا می زنیم، چونان صاعقه ای که بر جان و تن رهزنان امید فرود می آید."

سپس رفیق آماندا سحر دورسو همایش را با دقیقه ای سکوت به پاس رزمندگان دلیر گروه جنگل و همه جانباختگان پاکباز راه سرخ رهایی و دادگری و به احترام زندانیان سربلند سیاسی آغاز کرد.

پس از اعلام برنامه، یک ویدیو کلیپ از سرودهای سازمان همراه با تصاویر شهدای رستاخیز سیاهکل پخش شد.

سپس بیانیه سازمان چریکهای فدایی خلق ایران توسط رفیق کامران عالمی نژاد خوانده شد و به دنبال آن از رفیق لیلا جدیدی، عضو کمیته مرکزی سازمان، عضو هیات دبیران نشریه نبرد خلق و مسوول رادیو پیشگام دعوت شد که سخنرانی خود را شروع کند.

رفیق لیلا در سخنرانی با عنوان "که هستیم و چه می گوییم؟" به سوالاتی پیرامون سیاستهای سازمان به تفضیل پاسخ گفت. متن کامل سخنرانی این رفیق در نبردخلق منتشر خواهد شد.

بعد از آن 30 دقیقه تنفس اعلام شد و آنگاه رفیق امیر ابراهیمی از حضار دعوت کرد با قرائت شعر، بیان خاطره یا طرح نکته هایی به مناسبت این روز، در این همایش مشارکت کنند.

در این قسمت همچنین سه نقاشی تقدیم شده به همایش معرفی و پیامهای ارسالی از داخل ایران قرایت شد. پیامهای ارسالی از جانب "جمعی از پشتیبانان جنبش فدایی"، "جمعی از دانشجویان کمونیست"، "برخی از فعالان سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در تهران" و پیام و اشعار و خاطرات برخی از رفقا از ایران قرائت شد. در این قسمت همچنین دو ویدیو کلیپ پخش شد.

"زن و کار"، قصه رقص قاسم آبادی است که رفیق ربابه در قسمت بعدی آن را اجرا و بازگو کرد.

پس از آن بخش هنری آغاز شد که رفیق فریدون رمضانی از کارگاه هنر ایران ترانه سرودهای به یادماندنی را اجرا کرد. پایان مراسم طنین سرود انترناسیونال با همصدایی حضار بود.

تعدادی از فعالان سیاسی اجتماعی از گرایشهای مختلف، شماری از اعضای شورای ملی مقاومت و دبیرخانه آن در برنامه حضور داشتند و دسته گلهای زیبایی از جانب شورای ملی مقاومت، سازمان مجاهدین خلق ایران و ارتش آزادیبخش خلق ایران به مراسم تقدیم شده بود.

فیلم کامل این مراسم پرشکوه به تدریج در شبکه جهانی اینترنت قرار داده خواهد شد.

 

دبیرخانه سازمان چریکهای فدایی خلق ایران

19 بهمن 1388 – 8 فوریه 2010