فراسوی خبر ... شنبه ۲۰ خرداد

 

«آتش به اختیار»، حُکمی علیه جامعه  

 

زینت میرهاشمی

 

از همان هنگام که خبر عملیات تروریستی در تهران پخش شد و داعش مسئولیت آن را به عهده گرفت، شک و تردید در مورد آمر این عملیات روی میز رسانه ها قرار گرفت.

برخی از مفسران و تحلیل گران سیاسی با توجه به سابقه درخشان جمهوری اسلامی در انجام عملیات تروریستی انگشت اتهام را به طور مستقیم به سوی بیت ولی فقیه نشانه گرفتند.

در شبکه های اجتماعی و سایتهای خبری ترمهایی همچون «کار خودشان بوده»، «اتحاد نانوشته بین رژیم و داعش»، «ارسال کارت دعوت رژیم برای داعش»، «عملیاتی برای جبران شکست انتخاباتی» و....به فراوانی دیده می شود.

بدیهی است که از رژیم ولایت فقیه نمی توان انتظار شفافیت داشت و دروغ در تار و پود این رژیم نهادینه شده است. برخی از کارشناسان عملیات تروریستی با تجزیه و تحلیل این عملیات، آن را مغایر با نحوه عمل داعش می دانند. همچنین ورود سه تروریست با انبوهی وسایل جنگی به مجلس رژیم که به قول یک شاهد عینی حتی اجازه همراه داشتن یک خودکار به بازدید کنندگان نمی دهند، بسیار سوال برانگیز شده است. این که مدتی قبل یکی از تروریستها در کردستان دستگیر و پس از سه ماه بازداشت با وثیقه 200 میلیون تومانی و قول همکاری آزاد می شود هم مورد پرسش بسیار است.

در این فراسو نه بررسی آمر این عملیات جنایتکارانه بلکه برخورد خامنه ای مورد نظر است. خامنه ای در اولین موضع گیری بدون این که به خانواده قربانیان تسلیت بگوید، این اقدام که دهها کشته و زخمی بر جای گذاشته را «ترقه بازی» دانست. همسویی و همکاری متقابل داعش و سپاه قدس برای ولی فقیه این فرصت را ایجاد کرد که گریز به دهه ۶۰ زند و رژیم را قربانی جلوه دهد. اما اصل موضوع اعلام مجدد جنگ او علیه جامعه بود. او به ذوب شدگان در ولایت فرمان آتش داد تا هرجا که لازم است دست به جنایت بزنند. خامنه ای اراذل و اوباش جنایتکار را «افسران جنگ نرم»، معرفی کرد و به آنها چراغ سبز «آتش به اختیار» داد. بدیهی است که این فرمان تنها در آتش و دود «ترقه بازی» می تواند صادر شود.

ولی فقیه نه تروریستها که جامعه را نشانه گرفته است. از این نظر مستقل از این که کدام یک از برادران دوقلوی «داعش و سپاه قدس» طراح این عملیات تروریستی بوده اند، برای خامنه ای استفاده از این فرصت برای مهار جنبشهای اجتماعی همچون جنیشهای اعتراضی نیروهای کار، جنبش اعتراضی غارت شدگان، جنبش دادخواهی و...است.

 

 
 

 

بازگشت به صفحه نخست