نمایش موسوم به انتخابات را تحریم می کنیم

 

استبداد مذهبی حاکم بر ایران بار دیگر می خواهد با شعبده بازی یک انتخابات فرمایشی برگزار کند. در این به اصطلاح انتخابات از میان 4 کاندیدای مورد تائید ولی فقیه  یک نفر به عنوان تدارکچی نظام با عنوان «رئیس جمهور» انتخاب می شود.

بر طبق اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی رئیس جمهور باید از میان «رجال مذهبی و سیاسی» که «معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» باشد.

از آن جا که بر طبق اصل 12 قانون اساسی مذهب رسمی «اسلام و مذهب اثنی عشری» است،

از آن جا که بر طبق قانون انتخابات كليه انتخاب شوندگان باید «اعتقاد قلبي و التزام عملي به ولايت مطلقه فقيه» داشته باشند،

بنابرین اکثریت مردم ایران به شمول زنان، مسلمانان اهل سنت، مسلمانان شیعه که به ولایت فقیه اعتقاد ندارند، مسیحیان، یهودیها، زرتشتیها، بهاییها، و کسانی که به هیچ مذهبی اعتقاد ندارند نمی توانند کاندیدای چنین انتخابی شوند

همچنین اگر یک مرد ایرانی همه شرایط مندرج در قانون را داشته باشد، وقتی می تواند به عنوان انتخاب شونده در رقابت شرکت کند که صلاحیت او از طرف شورای نگهبان تحت امر ولی فقیه که مسئولیت «نظارت استصوابی» را به عهده دارد، تائید شود.

بنابرین چنین انتخاباتی نه فقط آزاد، دمکراتیک و منصفانه نیست، بلکه یک نمایش کامل از تبعیض جنسی و مذهبی برای بازسازی مشروعیت ولایت مطلقه فقیه و مقابله با جنبش مترقیانه و آزادیخواهانه مردم ایران است.

در مورد استفاده رژیم از این نمایش سید علی خامنه ای در سخنرانی روز 22 اردیبهشت امسال در سنندج گفت:«بايد اصرار داشته باشيد همه در انتخابات شركت كنيد، در انتخابات به نظر من مساله اول، انتخاب اين شخص يا آن شخص نيست، مساله اول، مساله حضور شماست، حضور شما است كه نظام را تحكيم مي كند، پايه هاي نظام را مستحكم مي كند، آبروي ملت ايران را زياد مي كند، استقامت كشور را در مقابل دشمنيها زياد مي كند، دشمن را از طمع ورزيدن به كشور و از فكر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف مي كند. اين يك مسئله بسيار مهم است.»

علی اکبر هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه روز اول خرداد امسال گفت:«بالاخره یک رای هم یک رای است و مجموعه آرا سرمایه عظیمی است که مایه اعتبار و عظمت نظام ما می‌شود و این شاخصی مهم در جهان است. ما این مسئله را کم نگیریم.»

بنابرین کسانی که مردم را به شرکت در چنین نمایشی تشویق می کنند باید بدانند که هر یک رای در این انتخابات فرمایشی بنا به گفته خامنه ای و رفسنجانی، یک رای به «تحكيم پايه هاي نظام» استبدادی و مذهبی ولایت فقیه و  یک رای در جهت «اعتبار و عظمت» بخشیدن به این نظام سرکوبگر در صحنه جهانی است.

تشویق مردم به شرکت در چنین نمایشی، مشارکت در سیاستهای ارتجاعی و ضد دمکراتیک جمهوری اسلامی، مشارکت در پروژه های امنیتی رژیم برای ایجاد تشتت و تفرقه در نیروهای مترقی و ضد ولایت فقیه و مشارکت در نهادینه کردن تبغیض، بی عدالتی، و بی حقوقی برای مردم ایران است.

سازمان چریکهای فدایی خلق ایران هرگونه آمار و ارقام در مورد شرکت مردم در این نمایش ارتجاعی را به علت خصلت ضد دمکراتیک آن، به علت مدیریت آن توسط عوامل ولی فقیه و به علت فقدان نظارت داخلی و بین المللی فاقد اعتبار می داند.

سازمان چریکهای فدایی خلق ایران با حمایت کامل از جنبش کارگران، مزدبگیران و زحمتکشان ایران، با پشتیبانی کامل از جنبش زنان برای رفع هرگونه تبعیض و به ویژه حمایت از خواست زنان ایران برای پیوستن بدون قید و شرط به کنوانسیون منع هرگونه تبعیض در مورد زنان، در همبستگی با مبارزه زنان و مردان ایرانی برای سرنگونی بساط ننگین رژیم ولایت فقیه و استقرار یک نظام دمکراتیک، عرفی و مدافع منافع توده های مردم، نمایش انتخابات روز 22 خرداد 1388 را تحریم می کند.

 

سازمان چریکهای فدایی خلق ایران

سه شنبه 12 خرداد 1388(2 ژوئن 2009)